Η Ελένη Βουλγαράκη "έσπασε" την σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν εκτός από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Δεν έχω ανακοινώσει ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Βουλγαράκη

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Βουλγαράκη από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να μην συνέχιζε με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» καθώς ήταν δική της απόφαση.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος θέλησε να δώσει ένα τέλος μιας και το μεσημέρι της Κυριακής (12/6) προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στη κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Όλα όσα αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ανακοινώσει καμία αποχώρηση. Ίσα ίσα έχουμε συζητήσει ήδη για του χρόνου, υπάρχει αυτή η διάθεση και από τη Σίσσυ και η πρόταση που έχω συζητήσει είναι από την εκπομπή. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε παρέα και τη νέα σεζόν.

Έμεινα έκπληκτη γιατί κάτι επίσημο δεν έχω στα χέρια μου ούτε από την Ελεονώρα Μελέτη όπως γράφτηκε ούτε από τη Φαίη Σκορδά πλην της εκπομπής μας.

Δεν μπορώ να ενσωματωθώ τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης διότι τον λόγο έχουν οι επιστήμονες και η δική μου αποψούλα δεν έχει να κάνει».

«Με πιάνει έντονη ανασφάλεια όταν...»

Στον καναπέ του του «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για θέματα ψυχικής υγείας που δύσκολα κάποιος τα παραδέχεται, τουλάχιστον δημοσίως. Η γνωστή παρουσιάστρια, που δεν θα βρίσκεται στο Χαμογέλα και πάλι από την νέα σεζόν, έκανε λόγω για την έκθεση στα socialμεδια και την ανασφάλεια που της δημιουργεί αυτό.

«Είναι μέρος της δουλειάς μου η διαχείριση των social media. Προσπαθούμε να κρύψουμε πολλές φορές τις ανασφάλειές μας, υπάρχουν και τα φίλτρα που δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Τα social media είναι ένας τρόπος να προβάλεις τις καλές στιγμές και όχι τόσο τις κακές, και δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής πάντα.

Αισθάνομαι συχνά ανασφαλής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ζήσει έστω και μία στιγμή στη ζωή του ανασφαλής. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστεί. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με τον εαυτό μου, τότε προσπάθησα να το διαχειριστώ. Αν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση με ανασφάλεια το εκπέμπεις», ανέφερε.

«Με πιάνει έντονη ανασφάλεια στη δουλειά μου, πρέπει να είμαι σε εγρήγορση. Με πιάνει ακόμα και στη σχέση μου, εξαρτάται την περίοδο και το πώς νιώθω με τον εαυτό μου. Όταν έχουμε τις μαύρες μας για κάποιους λόγους, βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και δεν μας αρέσει τίποτα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όταν είδα ότι με απασχολεί η γνώμη των άλλων, μεγάλωσα με αυτό και αυτό με ακολούθησε στη ζωή μου. Όταν κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς, τότε το μετρίασα», ανέφερε χαρακτηριστικά.