Μετά τον Βασάλο αποχωρεί κι άλλος από το Χαμογέλα και Πάλι - Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Οριστικό τέλος από την εκπομπή του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετά τον Βασάλο αποχωρεί κι άλλος από το Χαμογέλα και Πάλι - Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Asia Express. Ωστόσο, ακόμα ένα μέλος της εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του Κωνσταντίνου και να φύγει από την εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love It, η Ελένη Βουλγαράκη είναι αυτή που αποχαιρετά την εκπομπή και την ομάδα της, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πια γνωστό πως η θεματολογία αλλά και ο χαρακτήρας της εν λόγω εκπομπής έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απέχει αρκετά από την ψυχαγωγία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να νιώθει παραγκωνισμένη αλλά και κάπως "διακοσμητική", χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο για αυτό και αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή για εκείνη είναι να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.

Τέλος από το Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη

Φωτογραφίες από το τροχαίο που είχε πρόσφατα η Ελένη Βουλγαράκη

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής 14/3 η Ελένη Βουλγαράκη, αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε σε κανέναν. Η δημοσιογράφος είχε βγει το βράδυ με φίλους, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε έτσι η βραδιά.

Η Ελένη Βουλγαράκη που την είδαμε πριν μερικές μέρες στην πρεμιέρα του Black Out δημοσίευσε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα! Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου!!! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο που έπαθε η Ελένη Βουλγαράκη