Τάκης Χρυσικάκος για το πρόβλημα υγείας του: «Γλίτωσα στο παρά πέντε, δεν θα μιλάγαμε τώρα»

«Ήταν πολύ δύσκολο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάκης Χρυσικάκος για το πρόβλημα υγείας του: «Γλίτωσα στο παρά πέντε, δεν θα μιλάγαμε τώρα»

Στην εφημερίδα «On Time» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάκης Χρυσικάκος ο οποίος μίλησε για όλους και όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του καθώς πριν από λίγο καιρό νόσησε από κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Τάκη Χρυσικάκου

Τάκης Χρυσικάκος

«Φταίω γιατί δεν έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο και το άφησα. Γιγαντώθηκε –έχω κι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας- και πέρασα πολύ δύσκολα. Έπαθα βαριά πνευμονία, άρπαξα κι ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Τη γλίτωσα στο παρά πέντε.

Δεν φοβήθηκα γιατί πέρασα όλες αυτές τις απώλειες και τις ξεπέρασα, συν το ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω πολύ. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής μου ούτε για μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πεθάνω.

Έκανα υπομονή και έμεινα επτά εβδομάδες στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολο. Σε ένα δωμάτιο όπου δεν υπάρχει ψυχή και βλέπεις μόνο νοσηλεύτριες κουκουλωμένες και γιατρούς. Αυτό που μου είπαν οι γιατροί ήταν “ευτυχώς που ήσουν εμβολιασμένος, γιατί αλλιώς τώρα δεν θα μιλάγαμε”. Θα είχα “φύγει”».

«Όλες οι γυναίκες με έχουν απατήσει» - Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, μίλησε ο Τάκης Χρυσικάκος όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως όλες τον απάτησαν.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Λέω ότι έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου, αλλά τις συγχωρώ αυτές τις γυναίκες, δεν πειράζει. Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε. Με κεράτωσαν όλες.

Μου το είπαν ή το μάθαινα. Και όταν κάποια την ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό και πήγες με έναν φίλο μου;», αυτή μου είπε: «Όπου πηγαίναμε όλος ο κόσμος ασχολούταν μαζί σου. Έπρεπε κι εγώ κάτι να κάνω». Από ζήλεια». Ενώ από την άλλη για τον κορωνοϊό ανέφερε:

«Όταν κάναμε πρόβα για ένα έργο το καλοκαίρι, ξαφνικά έρχονται και μου λένε ότι από το τεστ COVID βγήκε θετικό κι έχω νοσήσει. Άρχισε να γίνεται πολύ σοβαρό γιατί εγώ έχω ένα χρόνιο νόσημα. Έμεινα σχεδόν έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο. Γι αυτό δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο κόσμος».