Σούσουρο με την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα - Πόζαρε ακομπλεξάριστη με το μπικίνι της στη Μύκονο

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα - Πόζαρε ακομπλεξάριστη με το μπικίνι της στη Μύκονο

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές με τους αγαπημένους followers της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA αποφάσισε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει μια μικρή απόδραση έως την Μύκονο. Έτσι λοιπόν μετά το τέλος της εκπομπής της πήγε μέχρι το νησί των ανέμων, παρά την κακοκαιρία Genesis.

Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού στο οποίο διαμένει. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχία είναι να ξυπνάς σε ένα σπίτι γεμάτο φίλους και ωραία παρέα».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Ανέβηκε στη σκηνή και "το έκαψε" με την Έλενα Παπαρίζου - Αποθεώθηκε η Δανάη Μπάρκα από το κοινό

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 η Έλενα Παπαρίζου έκανε την αρχή της καλοκαιρινή της περιοδείας τραγουδώντας στο Βεάκειο. Εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες και "μεγάλα" ονόματα του χώρου, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα. Ως μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της, η παρουσιάστρια θέλησε να της δείξει τον θαυμασμό της με τον πιο "τρελό" τρόπο.

Ανέβηκε, λοιπόν, επάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με την τραγουδίστρια, η οποία φόρεσε το πιο "καυτό" τζιν σορτσάκι, και, φυσικά, απόσπασμα αυτή της επικής στιγμής παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, δείχνοντας πως το κοινό ξεκάθαρα απόλαυσε αυτή την εμφάνιση.