Γιάννης Φλωρινιώτης: «Μετά από μένα μόνο ο Ρουβάς έγινε είδωλο»

«Η επιτυχία του τραγουδιστή είναι να το αγαπάνε και οι άντρες και οι γυναίκες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Φλωρινιώτης: «Μετά από μένα μόνο ο Ρουβάς έγινε είδωλο»

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε για την καριέρα του στην μουσική βιομηχανία αλλά και για το φλερτ και τον έρωτα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη

Γιάννης Φλωρινιώτης

Θα μοιραστείτε μαζί μας κάτι ξεχωριστό που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής σας για να σας πλησιάσει;

Πολλά τέτοια έχω ζήσει. Μια θαυμάστρια θυμάμαι ανέβηκε πάνω στην πίστα, με αγκάλιασε, με φίλησε στο στόμα και δάγκωσε τη γλώσσα μου, την οποία κόντεψε να μου την κόψει. Θυμάμαι έβαλα τις φωνές γιατί πόνεσα, αλλά το έκανε από την πολλή αγάπη.

Σας φλέρταραν μόνο γυναίκες ή και άντρες;

Η επιτυχία του τραγουδιστή είναι να το αγαπάνε και οι άντρες και οι γυναίκες και ευτυχώς εγώ τα είχα και τα δύο. Μετά από εμένα, μόνο ο Ρουβάς έγινε είδωλο και αγαπήθηκε από όλους.

Ο έρωτας είναι σημαντικός για εσάς;

Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός. Όταν έφυγα από το σπίτι μετά από το σκηνικό που σου διηγήθηκα παραπάνω με τον πατριό μου, είχα πάθει κατάθλιψη, έμεινα μόνος μου. Ενώ στη πίστα ήμουν μια χαρά, μετά με έπαιρνε από κάτω. Αυτό που έκανε να νιώσω καλά είναι οι τρεις σχέσεις που είχα στη ζωή μου. Αυτές ήταν, δεν είχα άλλες. Ήταν μακροχρόνιες και με αγαπήσανε πάρα πολύ. Ένιωθα πολύ ευτυχισμένος και μεγάλη σιγουριά.

Με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Open ο Γιάννης Φλωρινιώτης - «Ήταν μεγάλη πληγή»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε.

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει.

Με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου.

Ο πατριός μου έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια, κι έτσι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.