«Θα πήγαινα με άνεση ξανά στη Eurovision» - Η επιθυμία του Γιώργου Αλκαίου

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα πήγαινα με άνεση ξανά στη Eurovision» - Η επιθυμία του Γιώργου Αλκαίου

Το πρωί της Κυριακής (12/6) μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα ο Γιώργος Αλκαίος (δείτε εδώ τον λόγο που αποφάσισε να απομονωθεί στην Μήλο).

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα πήγαινε με άνεση ξανά στην Eurovision καθώς τον είχαμε δει να εκπροσωπεί την Ελλάδα το 2010 με το τραγούδι «OPA».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου

«Δεν περίμενα ότι η υποδοχή του κόσμου θα ήταν τόσο θερμή», είπε για την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα, καθώς το καλοκαίρι ετοιμάζει πρόγραμμα εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Διάβασα αρκετά σχόλια στα social media. Τα likes και τα views δεν είναι πραγματικά πολλές φορές αλλά θα έκανα βιντεάκια στο TikTok».

«Θα συνεργαζόμουν με trapper, αρκεί να ξέρω με ποιον έχω να κάνω». Όσο για το μέλλον του στον χώρο, είπε: «Δε θα εμφανιζόμουν σε μεγάλη πίστα, το έχω κάνει άλλες εποχές και σε άλλο επίπεδο».

«Πέρασε η εποχή μου» - Ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογείται για την καριέρα του στο τραγούδι

Ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την επιλογή του να απομονωθεί τελείως στο νησί της Μήλου, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει αναλυτικά σε μία συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από 11 χρόνια στο νησί και 3 ολόκληρα χρόνια αποχής από την μουσική, επιστρέφει στη σκηνή, με ένα διαφορετικό στυλ, θα έλεγε κανείς, καθώς και ο ίδιος θεωρεί πως αυτό που έκανε προηγουμένως δεν μπορεί να το συνεχίσει και τώρα.

«Δεν γινόταν να συνεχίσω αυτό που έκανα πριν, πέρασε η εποχή μου. Είχα ένα χαρακτηριστικό έβλεπα τι έρχεται. Δεν ήθελα να μείνω σε αυτό που ήξερα να κάνω και ήθελα να πάω παρακάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.