Ξέσπασε ο Νότης Χριστοδούλου κατά του Μανώλη Μητσιά - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση "καρφί"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Νότης Χριστοδούλου κατά του Μανώλη Μητσιά - Τι συνέβη;

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου έκανε μια δήλωση η οποία συζητήθηκε πολύ, ο Νότης Χριστοδούλου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ξέσπασε φανερά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media

Να τονίσουμε πως ο Μανώλης Μάτσιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Η ανάρτηση "κόλαφος" του Χριστοδούλου κατά του Μάτσια

Έτσι λοιπόν, ο Νότης Χριστοδούλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;».

Ανάρτηση Νότη Χριστοδούλου

«Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος» - Η αναφορά στην σεξουαλική του ταυτότητα

Για την σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε ανοιχτά πριν λίγο καιρό ο Νότης Χριστοδούλου, τον οποίο γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story.

Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν, αναφέροντας πως πλέον δε νιώθει φόβο για τίποτα.

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη…

Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές.

Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Χριστοδούλου.

undefined