Χωρίς μακιγιάζ και με κολακευτικό ολόσωμο - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό

Μαμά 4 παιδιών και κορμάρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χωρίς μακιγιάζ και με κολακευτικό ολόσωμο - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια γοητευτική γυναίκα, που άφησε το δικό της προσωπικό στίγμα στο χώρο τόσο του μόντελινγκ όσο και στην ηθοποιεία. Σήμερα μπορεί να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών αυτό όμως δε σημαίνει πως αφήνει τον χρόνο να περνάει από πάνω της.

Σε γενικές γραμμές κάνει μια λιτή ζωή και έτσι τη βλέπουμε να μην έχει μεγάλες διαφορές στο σώμα ούτε στο πρόσωπό της, παρ' όλο που δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις αλλά μια άλλη τεχνική. Μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μαγιό, πραγματικά προκαλεί εντύπωση.

Είναι στα καλύτερα της και για άλλη μια φορά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ανοίγει το δρόμο και για άλλες γυναίκες δείχνοντας πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα, χωρίς να είναι πάντα απαραίτητες οι υπερβολές.

Η Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει με το μαγιό της

Τζίνα Αλιμόνου

Όσα είπε η Αλιμόνου για τις αισθητικές επεμβάσεις

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Τζίνα Αλιμόνου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τις συζητήσεις που κάνει για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμα, η Τζίνα μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παράσταση: «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου δε δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».