Η Ασημίνα Ουσταλλί ''απασφάλισε'' για το ροζ βίντεο - «Αυτό που με ενόχλησε...»

Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ασημίνα Ουσταλλί ''απασφάλισε'' για το ροζ βίντεο  - «Αυτό που με ενόχλησε...»

H Aσημίνα Ουσταλλί είναι ένα κορίτσι, που γνωρίσαμε στο Masterchef, από τότε όμως όχι μόνο έχει αλλάξει κατά πολύ, έχει καταφέρει να απασχολήσει τα μέσα με διάφορους τρόπους. Κάτι που την ενόχλησε πάρα πολύ θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από δηλώσεις της στο Ηappy Day, τη Δευτέρα 13/6, με πολύ όμορφο τρόπο.

Η πρώην παίκτρια ήρθε αντιμέτωπη με φήμες, που την ήθελαν να έχει παίξει σε ροζ βίντεο. Όπως τόνισε η ίδια όλα ξεκίνησαν μέσα από ένα άρθρο, που ανέφερε το όνομά της, ωστόσο αυτό κατέβηκε και η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε για άλλη μια φορά, πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως θα ήθελε να προστατεύσει εκείνη και τη σχέση της.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ουσταλλί για το ροζ βίντεο

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα.

Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει», είπε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα».

«Είμαι πολύ πρησμένη, έχω μελανιές»

Στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα, στη μύτη της λόγω προβλήματος που είχε.

Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του MasterChef, είχε διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο με αποτέλεσμα να έπρεπε να κάνει χειρουργείο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο νέος κύκλος του MasterChef, έχει ξεκινήσει και θα είναι ανατρεπτικός γεμάτος αλλαγές.