Καστανόξανθη και μοιάζει με μοντέλο - Αγνώριστη σήμερα στα 13 της η μικρή Ελίφ από την σειρά Elif

Μεγάλωσε και άλλαξε εντελώς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καστανόξανθη και μοιάζει με μοντέλο  - Αγνώριστη σήμερα στα 13 της η μικρή Ελίφ από την σειρά Elif

Μπορεί η σειρά Elif να έχει ολοκληρωθεί στην Τουρκία, ωστόσο, στην Ελλάδα προβάλλεται ο 5ος κύκλος με μεγάλη επιτυχία. Και τι κι αν σε τηλεθέαση σημειώνει σταθερά νούμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό. Για αυτό μάλιστα και όταν σταμάτησε να προβάλλεται από την τηλεόραση, πριν μερικές εβδομάδες, το STAR την έβγαλε ξανά στον αέρα σε άλλη όμως ζώνη προβολής.

Η πρωταγωνίστρια είναι αυτή που έχει τραβήξει το περισσότερο ενδιαφέρον. Η μικρή Ελίφ από το πρώτο κιόλας επεισόδια περνάει πολλές δυσκολίες, όμως δύναμη της είναι η μητέρα της. Ακόμη και τώρα στον 5ο κύκλο ζει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως η αγάπη της και η αισιοδοξία της την βοηθούν να κοιτάει με τρυφερό βλέμμα τη ζωή.

Στην πραγματική της ζωή, η Isabella Damla Güven δεν θυμίζει πλέον το γλυκό κοριτσάκι που βλέπουμε στις οθόνες μας. Έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα είναι 13 ετών.

Πως είναι σήμερα η Isabella η πρωταγωνίστρια της Elif

Όπως μπορεί να δει κανείς από το Instagram η Isabella Damla Güven μεγαλώνοντας θυμίζει μοντέλο με τα κατανόξαθνα μαλλιά της και το υπέροχο χαμόγελο.

Elif instagram

Elif πως είναι σήμερα

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε σειράς

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS