Τύφλα να 'χουν οι 20αρες - Η πρώτη αρετουσάριστη φωτογραφία της Τσιμτσιλή για το καλοκαίρι του 2022

Στα καλύτερά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τύφλα να 'χουν οι 20αρες - Η πρώτη αρετουσάριστη φωτογραφία της Τσιμτσιλή για το καλοκαίρι του 2022

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις της εκπομπής να τρέχουν συνεχώς, παρ' όλα αυτά δε σταματάει να είναι εκεί για την οικογένεια της, θέλοντας να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερες όμορφες στιγμές με τον άντρα και τα παιδιά της.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (11/12-6) βρέθηκαν όλοι μαζί στην Κύθνο, με σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης της μακριά από την Αθήνα. Οι φωτογραφίες, που είδαμε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειχναν τις πολύ όμορφες στιγμές του αλλά και τα πρώτα πλάνα της παρουσιάστριας μα μαγιό.

Είναι χωρίς αμφιβολία στα καλύτερα της και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας αρετουσάριστη φωτογραφία της, με τις επόμενες που θα έρθουν να προκαλούν σίγουρα χαμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με το μαγιό της

Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό

Ο τρόπος να μην έχει καθόλου λίπος στα πόδια της η Σταματίνα

Όλα τα επιφωνήματα θαυμασμού ταιριάζουν σε αυτές τις εικόνες! Και πώς αλλιώς, αφού μία προς μία οι αγαπημένες μας σταρ δείχνουν χωρίς... αιδώ (και γιατί άλλωστε!) τα hot κορμιά τους και τα θεϊκά τους πόδια, φορώντας τα πιο trendy μαγιό της σεζόν και κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές σε πισίνες, θάλασσες και ακτές.

Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργο που τα... κορμιά αυτά δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, λίπους ή περιττών κιλών, μην πολυ-προβληματίζεσαι! Τα κορίτσια εφαρμόζουν εδώ και μήνες τα δικά τους tips, κάνουν αρκετές ώρες γυμναστική και φυσικά βάζουν... λουκέτο στο ψυγείο τους, αποφεύγοντας ό,τι παχυντικό έχει μέσα, δίνοντας έμφαση σε φρούτα, λαχανικά και σε όλες τις δροσερές light νοστιμιές που φτιάχνουν οι ίδιες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Α! Και για να μην το ξεχάσω, πάνω στην πόρτα του ψυγείου τους βάζουν το μότο “όποιος θέλει το... κορμί, βρίσκει τον τρόπο”! Δες, λοιπόν, τι σε συμβουλεύουν από πρώτο χέρι...

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

42 γρ. αμύγδαλα καθημερινά! Αυτά καταναλώνει η παρουσιάστρια του Happy Day αφού σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, έτσι μειώνεται σημαντικά το λίπος των ποδιών αλλά και της κοιλιάς. 2 σε 1 δηλαδή...