«Είχα και τα τυχερά μου» - Η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτει για την γνωριμία της με τον Κώστα Κοκκινάκη

Οι δηλώσεις της ηθοποιού στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είχα και τα τυχερά μου» - Η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτει για την γνωριμία της με τον Κώστα Κοκκινάκη

Η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της ήταν άκρως αποκαλυπτική και σοκαριστική με τις ατάκες της, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 13/6. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το σοκ, που έπαθε όταν ο Αντώνης Βλοντάκης της γνώρισε τον Κώστα Κοκκινάκη.

Οι δηλώσεις της Παρθένας Χοροζίδου για τον Κώστα Κοκκινάκη

«Τα φιλιά είναι μια αμήχανη στιγμή, την οποία την ξεπερνάς αναγκαστικά γιατί πρέπει να βγει η δουλειά. Θυμάμαι στις “Τρίχες” ότι ήμουν τόσο σεξοβόμβα και κάθε μέρα είχα κι άλλο σύντροφο.

Και μου λέει κάποια στιγμή ο Αντώνης Βλοντάκης “θα έρθει ένας φίλος μου πολίστας”, του λέω “σαν εσένα όμορφος;” και μου λέει “πιο όμορφος”. Του λέω “γίνεται αυτό ρε Αντώνη; Σε παρακαλώ”.

Και φέρνει τον Κοκκινάκη. Ήταν πιο ψηλός, πάνω του άφηνες τον καφέ σου, τα τσιγάρα σου, το στέρνο του ήταν μέχρι εδώ. Και λέω… τι είναι αυτοί που κυκλοφορούν; Είχα και τα τυχερά μου», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.

Κλείνοντας, η Παρθένα Χοροζίδου αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρή με φώναζαν “Θένα”. Και στη Δευτέρα λυκείου η αδερφή μου με φώναξε “Παρθένα” και ήταν σαν να σταματάει ο κόσμος».

Συγκίνησε η Παρθένα Χοροζίδου για τη συμβουλή που δέχθηκε από τον Κώστα Βουτσά

Η Παρθένα Χοροζίδου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμβουλή που της είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς όταν συνεργάστηκαν, με τα λόγια της να προκαλούν συγκίνηση στο πλατό.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, στην καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής αλλά και στη συμμετοχή της στο YFSF.

Παρθένα Χοροζίδου Κώστας Βουτσάς

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε για μία συμβουλή που της είχε δώσει ένας δάσκαλός της, αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος της είχε μιλήσει για τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζει τον σκηνοθέτη της.

Η Παρθένα Χοροζίδου επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή κάποιον δραματικό ρόλο στο μέλλον μιας και μέχρι στιγμής την έχουμε δει στην κωμωδία.