Μαύρο, τεράστιο και πανάκριβο - Το σκάφος που κάνουν εξορμήσεις Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Το έχουν στην Άνδρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο, τεράστιο και πανάκριβο - Το σκάφος που κάνουν εξορμήσεις Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνει την εκπομπή της (δείτε πότε θα κάνει φινάλε φέτος), ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει μαζί με τα παιδιά και τον Ματέο Παντζόπουλο για την Άνδρο, όπου εκεί διατηρεί ξενοδοχείο ο επιχειρηματίας. Τα Άχλα είναι ο επίγειος παράδεισος της και λατρεύει να μένει εκεί την θερινή περίοδο.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να ζει μακριά από την βαβούρα της πόλης, απασχολώντας τον εαυτό της στο νησί, πηγαίνοντας για μπάνιο με την οικογένεια της, αλλά και φτιάχνοντας το μποστάνι που έχει όπου έχει φυτέψει διάφορα ζαρζαβατικά.

Το σκάφος Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ωστόσο, όταν και ο Ματέο δεν έχει υποχρεώσεις με το ξενοδοχείο, βάζουν πετρέλαιο στο σκάφος τους και κάνουν διάφορες εξορμήσεις.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion. Μάλιστα, κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Σκάφος Ελένης Μενεγάκη

Το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου

Το σπίτι φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος