''Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν...'' - H εξομολόγηση της Διονυσίας Κουκίου για το πρόβλημα υγείας της

Όσα δήλωσε η πρώην Σταρ Ελλάς για τις δυσκολίες της ζωής της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν...'' - H εξομολόγηση της Διονυσίας Κουκίου για το πρόβλημα υγείας της

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κόχλατζη και στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 13/6 την ακούσαμε να μιλάει για την καριέρα της στο Modelling, τη σημερινή της ενασχόληση με τις επιχειρήσεις της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς πλέον έχει αποσυρθεί από το χώρο του modelling αλλά και ευρύτερα από τη showbiz και ασχολείται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις της. Το πρώην μοντέλο είχε απασχολήσει ξανά τα μέσα πριν από ένα χρόνο όταν ο πρώην σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης βρέθηκε νεκρός από ξεκαθαρίσματα της νύχτας και η ίδια είχε συγκινήσει με την ανάρτησή της.

Τι δήλωσε η Διονυσία Κουκίου στην κάμερα του «Happy Day»

Αρχικά μίλησε για τις επαγγελματικές και προσωπικές τις αποφάσεις και για το πως βιοπορίζεται σήμερα:

«Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι δυστυχία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ενδιέφερε να έχω ωραίο μπούστο. Έκανα την επιχείρηση μου και με αυτό ζω. Δεν ζω από κάποιον πλούσιο γαμπρό» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συγκίνησε με την εξομολόγησή της για το πρόβλημα υγείας της:

«Ήμουν ένα μοντέλο που κατά καιρούς μου χρέωναν σχέσεις, άκουγα συνέχεια ψέματα. Μια μέρα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο και σε όλα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη. Με στεναχώρησε. Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα. Ενημερώθηκα κατευθείαν. Γίνονται τα πάντα, ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι» είπε η πρώην Σταρ Ελλάς.

«Μη μιλήσεις, θα σε σφάξω» - Συγκλόνισε το πρώην μοντέλο περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε από 3 ληστές

Πριν από 7 μήνες η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσίου Κουκίου επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της στην Γλυφάδα, ύστερα από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μετά από τον τρόμο που έζησε στα χέρια τριών ληστών.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 6.30 με 7.00 το πρωί χθες για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του. Ο ληστής την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω».

Δεν ήξερα τι ήθελε. Να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει. Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντισταθεί, ενώ είχε παραλύσει από τον φόβο.

Ημουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν, Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς».