Ελένη Φουρέιρα: Φαντασμαγορική συναυλία στη Μύκονο με ''τσουχτερή'' είσοδο

Ποιοι παρευρέθηκαν και πόσο πήγε το κεφάλι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Φαντασμαγορική συναυλία στη Μύκονο με ''τσουχτερή'' είσοδο

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το ''νησί των ανέμων'' με τη φαντασμαγορική συναυλία που έδωσε το βράδυ της Κυριακής 12/6. Το διάσημο cabaret restaurant «Lio» γέμισε από κόσμο παρόλο που η τιμή ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια άγγιζε τα 1.000 ευρώ! Η εκρηκτική performer ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με αστραφτερή γαλάζια ολόσωμη φόρμα, η οποία διέγραφε τέλεια το καλοσμιλεμένο κορμί της. Η διάσημη τραγουδίστρια διαθέτει άλλωστε μία από τις καλύτερες σιλουέτες στην ελληνική showbiz, επομένως ότι και να φορέσει την κολακεύει. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό ρόφημα της γιαγιάς της που την βοηθάει να διατηρείται σε τέλεια φόρμα.

Ποιο διάσημοι βρέθηκαν πρώτο τραπέζι - πίστα στην εμφάνιση της Φουρέιρα στη Μύκονο

Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, tv stars και celebrities έδωσαν το παρών στο Lio. Ανάμεσά τους η Μαριάννα Λάτση, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαρία Καλάβρια.

Το εν λόγω cabaret restaurant αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και πιο glamourous του κόσμου, άνοιξε και φέτος στο νησί των Ανέμων και προσθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού.

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια - Μόλις κυκλοφόρησε...

Η Ελένη Φουρέιρα ετοίμαζε τον καινούριο της δίσκο και όπως φαινόταν από τις "έξαλλες" φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες πριν, το νέο τραγούδι της με τίτλο "Poli-Ploki" θα κυκλοφορούσε από ώρα σε ώρα. Έτσι, την Παρασκευή 10/6 το νέο single βγήκε στον αέρα και ήδη έχει ξετρελάνει τον κόσμο.

Η τραγουδίστρια, αυτό το διάστημα, δοκιμάζεται σε νέο περιεχόμενο και στυλ μουσικής, όμως, πάντα σε αυτό προστίθεται η φινέτσα και οι εντυπωσιακές και "καυτές" της εμφανίσεις. Παρά, δηλαδή, το γεγονός πως δεν πρόκειται για μία ακόμη άκρως αποκαλυπτική της παρουσία, αυτό το στοιχείο θα την χαρακτηρίζει πάντα. Το κομμάτι έχει ξεπεράσει τις 5.000 χιλιάδες προβολές, ενώ στο Tik Tok γίνεται ο κακός χαμός από την πρώτη στιγμή.