Με γυαλιά ηλίου το βράδυ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι - Η "πολύ-πλοκη" εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Σύνταγμα

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γυαλιά ηλίου το βράδυ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι - Η

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς και στα προσωπικά της, αλλά και στα επαγγελματικά της όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει διάφορες εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας, μία από τις οποίες θα είναι στην Μύκονο και αν μάθετε το ποσό που θα αποκομίσει θα σας "πέσουν τα μαλλιά".

Πέρα, όμως, από την περιοδεία της, η ίδια έχει δημιουργήσει, μαζί με την ταλαντούχα ομάδα της, έναν ολοκαίνουργιο δίσκο και τα τραγούδια τους καθημερινά βγαίνουν στον "αέρα" ένα ένα. Ένας από αυτά είναι και το single "Poli-Ploki", για το οποίο, όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε στο Σύνταγμα για την διεξαγωγή των γυρισμάτων του βίντεοκλιπ.

Η πολύπλοκη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα για το νέο της βίντεοκλιπ

«Είστε έτοιμη για το μουσικό βίντεο του "Poli-Ploki"; Αυτή την Παρασκευή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας, φέρνοντας στο φως την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. Η εμφάνισή της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πολύπλοκη, θα έλεγε κανείς, αφού φοράει ένα πολύ εκκεντρικό φόρεμα και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν αφήνουν την φαντασία μας να οργιάζει.

Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Λίγα άφησε στην φαντασία μας - Με σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η τραγουδίστρια

Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία, που η Ελένη Φουρέιρα αποδεικνύει για ποιο λόγο εκτός από αγαπημένη καλλιτέχνιδα είναι και το απόλυτο είδωλο με όλη τη σημασία της λέξης! Η κορυφαία τραγουδίστρια "αναστάτωσε" ξανά το Instagram καθώς μετά την είδηση της κυκλοφορίας του άλμπουμ της με την απίστευτη φωτογραφία "ξαναχτυπά" με νέα φωτογραφία...

Ότι και να βάλει της πάει, ότι και να τολμήσει κάνει θραύση, όπως έκανε και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας μόνο ένα κορμάκι στα χρώματα της θάλασσας και προκαλώντας παραλήρημα στους φαν της, οι οποίοι κατέκλεισαν τη δημοσίευση με σχόλια θαυμασμού για την τραγουδίστρια!

Λίγα άφησε στην φαντασία μας η Ελένη ΦουρέιραΜε σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η Ελένη Φουρέιρα