Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ξαπλωμένη σε κήπο με πολύχρωμα νύχια - Χιλιάδες αντιδράσεις με την ανάρτηση της Αννίτας Πάνια

Εκκεντρική για άλλη μια φορά

Ξαπλωμένη σε κήπο με πολύχρωμα νύχια - Χιλιάδες αντιδράσεις με την ανάρτηση της Αννίτας Πάνια
News 13.06.2022 10:58
Από Ελένη Μήτση

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πολλές γυναίκες με πολλαπλούς ρόλους, που εργάζονται, είναι μητέρες και παράλληλα σύντροφοι. Η σχέση ζωής, που είχε με τον Νίκο Καρβέλα μπορεί να έχει τελειώσει σε ένα βαθμό, όπως έχει δηλώσει και η ίδια αλλά σε καμία περίπτωση δε χάνεται ο ένας από τον άλλον.

Πολλά για τις εξελίξεις της προσωπικής της ζωής δεν ξέρουμε μιας και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε κυρίως εκείνη σε διάφορες στιγμές της. Η τελευταία μάλιστα δημοσίευση που έκανε, δείχνει για άλλη μια φορά εκείνη στα καλύτερα της, να ποζάρει χαλαρή σε έναν κήπο δείχνοντας το ιδιαίτερο μανικιούρ και πεντικιούρ, που έκανε.

Να τονίσουμε εδώ πως οι πιστοί ακόλουθοι της παρουσιάστριας με το που είδαν τη νέα αυτή φωτογραφία της, την αποθέωσαν μέσα σε λίγα λεπτά με χιλιάδες likes.

Η Αννίτα Πάνια σε χαλαρές στιγμές

Αννίτα Πάνια

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το πουλέν της Αννίτας Πάνια πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες - Στροφή στην καριέρα του

Αγνώριστος σήμερα ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Έτσι είναι σήμερα ο έφηβος Ανδρέας

Share