''Είμαι πεπεισμένη ότι ο καρκίνος του Κώστα είχε σχέση με...'' - Συγκλονίζει η Παναγοπούλου για την υγεία του Χαρδαβέλλα

Τι αποκάλυψε στην κάμερα η γνωστή συγγραφέας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είμαι πεπεισμένη ότι ο καρκίνος του Κώστα είχε σχέση με...'' - Συγκλονίζει η Παναγοπούλου για την υγεία του Χαρδαβέλλα

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία Παναγοπούλου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day», και στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε το πρωί της Δευτέρας 13/6 την ακούσαμε να μιλάει τόσο για τις αποφάσεις που κλήθηκε να λάβει όταν της τέθηκε το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα, όσο και για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της που έπασχε από καρκίνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πάντως δεν το έβαλε ποτέ κάτω, και συνεχίζει να παραχωρεί συνεντεύξεις και να δίνει τα φώτα του γύρω από πολύκροτες υποθέσεις. Μάλιστα πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του στην «Super Κατερίνα» μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και εξέφρασε το φόβο ότι πιθανά θα επιβεβαιωθεί για τις προβλέψεις που έχει κάνει σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης.

Τι δήλωσε η σύζυγός του Μαρία Παναγοπούλου σχετικά με το πρόβλημα υγείας του

Όταν η συγγραφέας δημιούργησε την οικογένειά της επέλεξε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά της και πάνω σε αυτό απάντησε:

«Μου δόθηκε μία δυνατότητα να κάνω μία τηλεοπτική καριέρα που πίστευε ότι ήμουν η επόμενη σταρ που μπορούσε να δημιουργήσει. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά τότε. Επειδή είδα δεν θα μπορούσα να είμαι συνεπής σαν μαμά του Κωνσταντίνου ούτε σαν σύζυγος του Κώστας και αυτό θα με έκανε δυστυχισμένη, επέλεξα αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένη».

Ενώ τέλος συγκίνησε μιλώντας για τον καρκίνο του συζύγου της Κώστα Χαρδαβέλα:

«Ο Κώστας πέρασε πολύ δύσκολα, πλήρωσε πολύ ακριβά με την υγεία του τον ανταγωνισμό και την τρέλα της τηλεόρασης. Είμαι πεπεισμένη ότι ο καρκίνος του Κώστα είχε σχέση με την πίεση της τηλεόρασης, με τα νούμερα της τηλεθέασης, με τα πισώπλατα μαχαιρώματα, με τον ανταγωνισμό» ομολόγησε.

Στο ίδιο μοτίβο δηλώσεων είχε κινηθεί και ο Κώστας Χαρδαβέλας αναφορικά με την υγεία του

Σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που είχε δώσει την Τρίτη 17/5 ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Ελένη ,μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, για τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τις γυναίκες στη ζωή του, αλλά και για το άγχος της δουλειάς που θεωρεί πως του κόστισε με την αρρώστια του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Ο Κώστας Χαρβαβέλλας αποκαλύπτει για το επάγγελμά του

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».