Απόστολος Ρουβάς: ''Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί ένα χρόνο, με ενδιαφέρει να κάνουμε...''

Όσα δήλωσε για τη σχέση του ο γνωστός σεφ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: ''Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί ένα χρόνο, με ενδιαφέρει να κάνουμε...''

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6 και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Τα τρυφερά λόγια του Απόστολου Ρουβά για την σύντροφό του

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».

Ξανθιά και κούκλα - Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε την κοπέλα του

Εδώ και ένα μήνα έχει αποχωρήσει από το Survivor 5 ο Απόστολος Ρουβάς και πλέον ζει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα από την Θεσσαλονικιά σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου. Ο γνωστός μάγειρας που έχει μιλήσει για όλα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τον έρωτα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, κρατά σταθερή τη σχέση που έχτισε με τον Άρη Σοϊλέδη και κυκλοφορεί με την μέλλουσα γυναίκα του, Μαρία Αντωνά.

Είναι γνωστό ότι ο Απόστολος Ρουβάς, όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι προσπάθησε να κρατήσει μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας την σύντροφό του. Ωστόσο στα έπαθλα επικοινωνίας βλέπαμε πόσο τρελά ερωτευμένος είναι για εκείνη.

Πλέον έχει αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά και βγαίνουν οι τρις τους μαζί με την Μαρία Αντωνά. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση, όπου συμμετέχει και η Φαίη Γιαβρίδου και αποκαλύπτει το πρώτο φαγητό που έφαγε από τα χεράκια του γνωστού chef μετά την επιστροφή του.