Survivor 5: «Αυτό το ζευγάρι είναι...» - Ο Απόστολος Ρουβάς δεν δείχνει να πείθετε για Μαρτίκα και Βρισηίδα

«Κάτι ισχυρίζονται και μακάρι να ισχύει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αυτό το ζευγάρι είναι...» - Ο Απόστολος Ρουβάς δεν δείχνει να πείθετε για Μαρτίκα και Βρισηίδα

Μετά την επιστροφή του από το Survivor, η αλήθεια είναι πως ο Απόστολος Ρουβάς είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ και μιλά έξω από τα δόντια για πολλά πράγματα που έχουν συμβεί και ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Μετά λοιπόν από την εξομολόγηση για τον πατέρα τους στο Όλα Γκουντ, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και στο τι τελικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι αινιγματικές δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά

«Ο Μαρτίκας έχει λύσει το πρόβλημά του. Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος είναι κάτι που δεν κρύβεται, ο έρωτας είναι σαν το φως του ήλιου. Αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι ισχυρίζονται και μακάρι να ισχύει. Αν εγώ ήμουν ερωτευμένος δεν ξέρω αν θα μίλαγα έτσι ή αν θα το κράταγα με αυτόν τον τρόπο.

Έχει τέτοια δύναμη που δεν μπορείς να το περιορίσεις. Εγώ δεν μπορώ να δω ότι αυτό το ζευγάρι είναι ερωτευμένο. Ή το συγκρατούν ή κάτι δεν πάει καλά. Τους έβλεπα να μιλάνε κλπ αλλά δεν με έπειθαν. Μακάρι να είναι ερωτευμένα τα παιδιά, αλλά λίγο μου κλωτσάει».

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 ο Απόστολος Ρουβάς, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο γνωστός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, τη ψήφο της Ναυσικάς και το φλερτ μεταξύ του Σπύρου με της Βρισηίδας.

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει, αυτοπροτάθηκα. Και έχω αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω».

Για το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου και της Βρισηίδας: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».