«Βρεθήκαμε τώρα που επέστρεψα και...» - Συγκινεί ο Απόστολος Ρουβάς με την εξομολόγηση για τον πατέρα του

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Βρεθήκαμε τώρα που επέστρεψα και...» - Συγκινεί ο Απόστολος Ρουβάς με την εξομολόγηση για τον πατέρα του

Στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε την Κυριακή 22/5 ο Απόστολος Ρουβάς, ένας εκ των παικτών που το κοινό αποθέωσε στην αποχώρηση του από το Survivor λόγο του ήθους και του χαρακτήρα του. Ο γνωστός σεφ, μίλησε για το πόσο τον άλλαξε το ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μετά από αυτό οι σχέσεις με τον πατέρα του, με του οποίου το μήνυμα είχε συγκινηθεί απίστευτα, άλλαξαν προς το καλύτερο.

Συγκινεί ο Απόστολος Ρουβάς για τον πατέρα του

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες.

Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό» αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Με απείλησε...»

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, την Παρασκευή 20/5, και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5. Έδωσε, όμως, έμφαση στον παίκτη που δημιουργούσε τις περισσότερες εντάσεις το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε την Πέμπτη 19/5, δικαιώνοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης επισήμανε πως ο Τάκης Καραγκούνιας έλεγε πάντα μισές αλήθειες ή και ψέματα και πολλές φορές ζητούσε συγγνώμη για τα προσβλητικά του λόγια, όμως η συγγνώμη έχασε την αξία της μετά από τόσες φορές που την έχει πει. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος τον είχε απειλήσει, χωρίς βέβαια να το πει μπροστά στον ίδιο, αλλά οι συμπαίκτες του τον άκουσαν και του μετέφεραν τα λόγια του.

«Ο Τάκης πάντα έλεγε αυτά που ήθελε να πει. Θεωρώ ότι τα ψέματα που λέει, τα πιστεύει, τα ζει. Για την ακρίβεια δεν λέει όλη την αλήθεια. Τη Μυριέλλα την στόλιζε πατόκορφα, σχεδόν από την αρχή. Σε ξεφτιλίζω, δηλαδή, στο πανελλήνιο και μετά σου ζητάω συγγνώμη και μετά είναι όλα καλά;».

«Ο Τάκης είναι ένας πολύ επιθετικός άνθρωπος. Εμένα προσωπικά με απείλησε. Δεν μπορώ να αναφερθώ on air. Είναι κάτι το οποίο έχει καταγραφεί. Το έχουν ακούσει 3-4 άτομα. Εγώ προσωπικά δεν το άκουσα».