Έχει "πιάτο" τη θάλασσα, μεγάλη πισίνα και πανέμορφο κήπο - Το εξοχικό Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Είναι στην Χαλκίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αγαπούν τις εξορμήσεις σε όμορφα μέρη κυρίως που έχουν θάλασσα. Δίπλα λοιπόν στη θάλασσα είναι και η εξοχική τους κατοικία στην περιοχή της Χαλκίδας. Πρόκειται για ένα σπίτι που επισκέπτονται για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από όλους και από όλα.

Όταν λοιπόν δεν πάνε βόλτα με το εντυπωσιακό σκάφος τους, απολαμβάνουν την ηρεμία το εξοχικού τους που μοιάζει με σκέτο παράδεισο.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι Στεφανίδου - Ευαγγελάτου στην Χαλκίδα

Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με μεγάλες βεράντες, τεράστια μπαλκονόπορτες για να κάνουν φωτεινό τον εσωτερικό της χώρο και πλούσιο κήπο με γκαζόν.

Μάλιστα, στον κήπο τους έχουν μια αρκετά μεγάλη πισίνα, ενώ είναι διακοσμημένος με διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, αιώρες και ξαπλώστρες.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος εξοχικό Χαλκίδα

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι

Το σπίτι τους στην Αθήνα

Έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.