Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Συγκίνηση και χαρά στο πατρικό του Ορφέα Αυγουστίδη - Φωτογραφίες πριν το γάμο με τη Γεωργία Κράσσα

Εκεί ήταν και οι αγαπημένοι του συμμαθητές από το σχολείο

Συγκίνηση και χαρά στο πατρικό του Ορφέα Αυγουστίδη - Φωτογραφίες πριν το γάμο με τη Γεωργία Κράσσα
News 13.06.2022 15:57
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε όλες τις φωτογραφίες αλλά και τις λεπτομέρειες γύρω από το γάμο αλλά και τη βάπτιση του παιδιού του Ορφέα Αυγουστίδη και τηςΓεωργίας Κρασσά(δείτε εδώ το ο εναλλακτικό νυφικό της). Ο γάμος έγινε κλειστός για τους δημοσιογράφους καθώς το γνωστό ζευγάρι ήθελε να απολαύσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα με φίλους και συγγενείς, ωστόσο στη συνέχεια διέρρευσαν κάποιιες φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων στις κάμερες.

Φωτογραφίες από την προετοιμασία του γαμπρού, Ορφέα Αυγουστίδη

Μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε όμως ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός.

Ως είθισται, τον γαμπρό “τον ντύνουν” οι φίλοι του, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο αγαπημένος ηθοποιός ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς.

Αυγουστίδης γάμος

Αυγουστίδης γάμος

Τι δήλωσε η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη για την μεγάλη αυτή μέρα

Με κρητική δόξα και τιμή έγινε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά και η βάπτιση του γιου τους. Για αυτό και δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι. Η χαρά τους ήταν πολύ μεγάλη, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά την τελετή.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στην τελετή, όπως οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη. Έδωσαν επίσης το παρόν και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Η μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Να ζήσουν χίλιες ζωές και θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι στην άλλη ζωή. Εκ μέρους μου ο γάμος θα είναι κρητικός. Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κοκκινομάλλα και πασίγνωστη - Αυτή η ηθοποιός βάφτισε τον γιο του Ορφέα Αυγυστίδη

«Σήμερα γάμος γίνεται» - Παντρεύεται σε λίγες ώρες πολύ γνωστός ηθοποιός του Σασμού

Share