Απασφάλισε η Ελεωνόρα Μελέτη με χρήστη του Instagram - «Αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ...»

Η απάντηση σε κακεντρεχές σχόλιο που έλαβε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Ελεωνόρα Μελέτη με χρήστη του Instagram - «Αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ...»

Η Ελεωνόρα Μελέτη, εκτός από μία από τις πιο πετυχημένες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες, είναι και ένας άνθρωπος που όπως έχουμε δει δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως έκανε και πρόσφατα με το περιστατικό του Αλέκου Συσσοβίτη, χωρίς ωραίο περιτύλιγμα προκειμένου να μην θιχτεί κανείς. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά σε ένα όχι τόσο κολακευτικό σχόλιο που έλαβε!

Η "πληρωμένη" απάντηση της Ελεωνόρας Μελέτη

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα δημοσίευσε φωτογραφία από το τριήμερο, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων αγκαλιά με το συζύγου της, και τότε έλαβε ένα αρκετά άσχημο προς μία γυναίκα σχόλιο, από μια εξίσου γυναίκα, σχολιάζοντας το δέρμα της.

«Γέρασε το δέρμα σου, γιατί;» ήταν το σχόλιο, με την παρουσιάστρια να απαντά μέσω story: «Η φίλη μας με ρωτάει γιατί γέρασε το δέρμα μου… Ας της εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν γέρασε! Έτσι είναι! Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ… κατανοητό ότι της κάνει εντύπωση γιατί αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ η φίλη μας αγαπάει πολύ λιγότερο από άλλες γυναίκες το «φυσικό».

Απασφάλισε η Ελεωνόρα Μελέτη με χρήστη του Instagram

Ένα άτομο από την εκπομπή της ωστόσο δεν θα είναι μαζί της την ερχόμενη σεζόν...

Σε λίγες μέρες ξεκινά το καλοκαίρι και η τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022 φτάνει στο τέλος της. Από Σεπτέμβριο, όμως αρχίζει μία νέα, που θα έχει πολλές τηλεοπτικές μεταγραφές, εκπλήξεις και πήγαινε έλα μεταξύ των καναλιών.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως και από την πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» θα υπάρξουν αλλαγές και προσθαφαιρέσεις, μιας και δε πάει τόσο καλά στα νούμερα απέναντι από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy day(δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση).

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, εκείνη, που είναι σίγουρο πως θα απουσιάζει του χρόνου, όχι μόνο από την εκπομπή αλλά και γενικά από την τηλεόραση, είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι, την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή (Δείτε εδώ γιατί είχε "λυγίσει" on air) αλλά και μέσα από τα social media της, όπου είναι αρκετά ενεργή. Η εργαζόμενη μητέρα έχει δύο πανέμορφα παιδάκια, που υπεραγαπά. και τον τελευταίο καιρό, οι υποχρεώσεις την κρατούσαν μακριά τους αρκετές ώρες.

Έτσι, απ' ότι φαίνεται η Φλορίντα πήρε μια μεγάλη απόφαση. Πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση για να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Μετά από μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά για την ίδια και για την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, φαίνεται πως από τον επόμενο Σεπτέμβρη δε θα την βλέπουμε στην μικρή οθόνη.

Μετά το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, την οποία θα ολοκληρώσει κανονικά, δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό της λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και μόνο. Μάλιστα, η ίδια ενημέρωσε πολύ νωρίς το κανάλι για τις προθέσεις της, σε ένα άκρως φιλικό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

Φλορίντα πετρουτσέλι