«Η εμπειρία ήταν τρομακτική...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα συγκλονίζει μιλώντας για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη της στην εκπομπή ''Κυψέλη''

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η εμπειρία ήταν τρομακτική...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα συγκλονίζει μιλώντας για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Η Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία πρόσφατα μίλησε για τις τάσεις αγοραφοβίας της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ την Δευτέρα 13/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον δύσκολο τοκετό που είχε όταν έφερε στη ζωή τον γιο της.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ούστα

«Η εμπειρία ήταν τρομακτική. Συνέβησαν διάφορα πράγματα ξαφνικά που είχαν μια τραγικότητα. Δεν ήξερα τι να συναντήσω, ένιωσα ότι ήμουν πολύ κοντά σε κάτι… θείο. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν μπορούσα να δω το μωρό μου. Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσω μέχρι την Μονάδα που τον είχαν. Έκανα καισαρική, πονούσα. Από την άλλη προσπαθούσα να παίρνω δύναμη, για όταν γίνω καλά να τον πάρω αγκαλιά» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Ο γιος μου ονομάζεται Αύγουστος. Υπήρχε το όνομα Αυγουστίνα στην οικογένεια μου, συνειρμικά θέλαμε να έχει ένα δικό του όνομα, μια δική του προσωπικότητα» ανέφερε η ηθοποιός για το όνομα του γιου της.

Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα θηλάζοντας τον γιό της

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ηθοποιός αλλά και μια νέα μανούλα, που προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατό καλύτερο για τον μικρό Αύγουστο. Η ηθοποιός έχοντας στο πλάι της τον αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη, διανύει την περίοδο της μητρότητας με ισορροπία.

Οι αλλαγές στη ζωή της είναι μεγάλες ωστόσο η Αλεξάνδρα προσπαθεί να έχει τον μικρό παντού μαζί της και να μην χάνει κομμάτια της παλιάς της ζωής. Για το λόγο αυτό πήγαν οι 3 τους μαζί.. στο θέατρο.

Το κομμάτι του θηλασμού είναι επίσης κάτι που κάνει η ηθοποιός χωρίς ντροπή, όπου βρεθεί με το παιδί. Μάλιστα δηλώνει πως εδώ 20 μήνες συνεχίζει να θηλάζει, καθώς ανέβασε ένα πολύ βοηθητικό video και για άλλες μανούλες.

Να θηλάσω ή να μη θηλάσω..; Πώς η αρχική μου άποψη ανατράπηκε (ολοκληρωτικά)!

Σε αυτό το βίντεο μιλάω για το θηλασμό. Πώς η άγνοια μου με έκανε -αν όχι να τον αποδοκιμάζω- να έχω μια αδιάφορη στάση.
Πώς και πότε έγινε η μετατόπιση και αποφάσισα να θηλάσει το μωρό μου και πώς τελικά, εξελίχθηκε το "ταξίδι" μας μέχρι σήμερα.