«Δέχεσαι προσβολές...» - Ο Λουδάρος ''σπάει'' τη σιωπή του για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δέχεσαι προσβολές...» - Ο Λουδάρος ''σπάει'' τη σιωπή του για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ποιο ήταν το δημοσίευμα που τον έκανε έξαλλο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 13/6. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο, αλλά και για τη σάτιρα σήμερα.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο μεγάλη υποχρέωση προς τους παραγωγούς μου. Μέσα στο χώρο εργασίας δέχεσαι προσβολές και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Όταν είσαι μικρός αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές σε φοβίζουν, μεγαλώνοντας σε αηδιάζουν.

Έχουν αλλάξει πολλά στη σάτιρα και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να επινοήσουμε ένα καινούργιο κώδικα. Βλέπουμε ταινίες που πια δεν μπορούν να ισχύουν, όπως «ο κοντός, ο χοντρός», το “Σούζη τρως”. Εμένα το body shaming με βοήθησε στη δουλειά», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε επίσης: «Θέλω να κάνω τηλεόραση, συζητάω κάποια πράγματα».

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την ελληνική τηλεόραση

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδωσε, το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, μια αποκαλπτική συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους φόβους του, την προδοσία από την κολλητή του φίλη, αλλά και τις αμοιβές των ηθοποιών στην ελληνική τηλεόραση.

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει. Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα.

Την έχασα από φίλη, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ όλο το άλλο. Έπαιξα στο θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου και έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου ήταν δυσβάσταχτο όταν έπαιζα με έναν συνάδελφο που δεν λέγαμε ούτε καλημέρα.

Χαίρομαι για την καλή μυθοπλασία που βλέπω, αλλά είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών που μαθαίνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα κάνουν το μεγαλύτερο εργασιακό μπούλινγκ», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο...»