Σαν νεράιδα ντυμένη στα λευκά, με φούξια εντυπωσιακά πανύψηλα πέδιλα - Έγινε νονά η Ελένη Τσολάκη!

Πανέμορφη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σαν νεράιδα ντυμένη στα λευκά, με φούξια εντυπωσιακά πανύψηλα πέδιλα - Έγινε νονά η Ελένη Τσολάκη!

Είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της showbiz, και αυτή τη σεζόν μας κράτησε συντροφιά ομορφαίνοντας τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από τη συζνότητα του Open και του Open Weekend. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ελένη Τσολάκη, που πρόσφατα μίλησε για το Happy Day και για το αν θα ξαναγύριζε,που όπως φαίνεται έγινε νονά ενός μικρού αγοριού, και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Το απόγευμα της Δευτέρας 13/6, η όμορφη παρουσιάστρια, αποκάλυψε την είδηση, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, και στην φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με το βαφτηστήρι της, η χαρά της είναι απερίγραπτη, και το χαμόγελό της μεγάλο!

Έγινε νονά η Ελένη Τσολάκη!

Η παρουσιάστρια προτίμησε για την ημέρα να φορέσει κάτι απλό και ταυτόχρονα κομψό, όπως το λευκό αυτό φόρεμα με τις φούξια και σιέλ λεπτομέρειες στους ώμους, τις οποίες συνδύασε με τα πανύψηλα φούξια πέδιλα, που τον τελευταίο καιρό είναι πολύ στη μόδα και φοριούνται σε πολλά και διάφορα χρώματα. Ταίριαζε μάλιστα πολύ, με το ντύσιμο του μικρού, ο οποίος ήταν επίσης ντυμένος σε γήινα χρώματα, λευκά και μπεζ.

Εξελίξεις με το Open Weekend της Τσολάκη - Τι συμβαίνει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η εκπομπή Open Weekend πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο «Ανοιχτό Κανάλι», μιας και πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο κατάφερε να κερδίσει ένα κομμάτι του κοινού απέναντι σε πολύ δυνατές εκπομπές.

Η Ελένη Τσολάκη, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πως περιμένει πώς και πώς τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως ιδανικά θα ήθελε να έχει στο πλευρό της όλη την ομάδα της, αφού δέθηκαν πολύ.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή γιατί με τα παιδιά δεθήκαμε πάρα πολύ, είμαστε παρέα και αυτό καταφέραμε να το εισπράξει ο κόσμος. Όταν σου συμβαίνει δεν το χαλάς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά την Ελένη Τσολάκη, και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το Open Weekend.

«Η εκπομπή θα συνεχίσει, εμείς δεν ξέρουμε. Καλό είναι να είναι ευχαριστημένη η Ελένη. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Ελένη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω, συζητάω κάποια πράγματα, η Ελένη είναι μέσα στην καρδιά μου. Δόξα τω Θεώ κάνουμε συζητήσεις και με άλλα κανάλια. Η αγάπη μας είναι προς την Ελένη και το Οpen αλλά το συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά από τη μεριά του.