«Σου την εμπιστεύομαι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά μετά την βάφτιση της κόρης της

Το τρυφερό μήνυμα προς την Σίσσυ Χρηστίδου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σου την εμπιστεύομαι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά μετά την βάφτιση της κόρης της

Μπορεί να αναβλήθηκε την πρώτη φορά εν μέρει διότι η νονά Σίσσυ Χρηστίδου νόσησε από κορωνοϊό, ωστόσο έγινε τελικά το μυστήριο και η Χριστίνα Κοντοβά βάφτισε την κορούλα της, την μικρή Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας. H μικρή ονομάστηκε Έιντα- Άμπιγκεϊλ και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανήρτησαν, λάμπουν όλοι από ευτυχία στο μυστήριο.

Το μήνυμα της Κοντοβά μετά την βάφτιση

Η Χριστίνα Κοντοβά μετά από το μυστήριο θέλησε να δημοσιεύσει ένα δημόσιο μήνυμα για την κουμπάρα της, την οποία επέλεξε για νονά της μικρής της πριγκίπισσας, και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση για την Σίσσυ Χρηστίδου που εκφράζει με λόγια που συγκινούν την ευγνωμοσύνη της που είναι εκείνη η νονά του παιδιού της.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου της απάντησε σε σχόλιο: «Πάντα δίπλα σου, για να σταθούμε πίσω της, σαν λέαινες απέναντι στον δρόμο της που ανοίγει..».

 Η συγκινητική ανάρτηση της Κοντοβά μετά την βάφτιση της κόρης της

Λίγες μέρες πριν έκαναν διακοπές...

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της στη ζωή της και είναι αποφασισμένη να της δείξει όλες τις ομορφιές της ζωής ξεκινώντας από τα πιο όμορφα τοπία και μέρη της χώρας μας, φυσικά, έχοντας στο πλευρό τους τον Τζώνη Καλημέρη. Μετά από την παραμονή τους στο Νυμφαίο, όπου βρέθηκαν στο βουνό με την ανεμελιά της μικρής Ada να είναι μία ευχάριστη νότα στην ημέρα μας, συνέχισαν την εξόρμησή τους στην Λίμνη των Πρεσπών.

Έτσι, την Πέμπτη 9/6, η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις στιγμές της οικογένειάς της εκεί και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μικρό ταξιδάκι με το σκάφος που πραγματοποίησαν, αλλά και τις στιγμές που αποφάσισαν να ξεκουραστούν για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν την εξερεύνηση.

Η Χριστίνα Κοντοβά στη Λίμνη Πρεσπών

Χριστίνα Κοντοβά

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά