Survivor 5: «Η νοοτροπία τα θέλω όλα για πάρτη μου...» - Νέο "πηγαδάκι" στην παραλία κατά Σοϊλέδη

Όσα συζήτησαν Σταυρούλα και Μαρτίκας μακριά από τους άλλους...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η νοοτροπία τα θέλω όλα για πάρτη μου...» - Νέο

Νέο επεισόδιο στο Survivor την Δευτέρα 13/6 και όπως είναι επόμενο νέες διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες, που αυτή τη φορά αφορούν τη σύσταση των δύο νέων ομάδων για την εβδομάδα, λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία στο αγώνισμα. Ο Σπύρος ξεκινά πάλι να σχολιάσει την πρόταση που έκανε στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, με την Σταυρούλα να τοποθετείται και εκείνη στο θέμα.

Η συζήτηση Σπύρου και Σταυρούλας για την επιλογή της ομάδας

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος και στο προηγούμενο επεισόδιο και σε αυτό, αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε στον Άρη ωστόσο όπως υποστήριξε εκείνος δεν ήθελε καν να ακούσει σαν ενδεχόμενο την πρόταση του, και ανέφερε πως αυτές είναι οι κινήσεις του νικητή με τον Σπύρο να συμπληρώνει πως αυτή είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου, και πως από την μία λέει αυτά αλλά από την άλλη θυμάται και τους κολλητούς του στην απέναντι ομάδα...

Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από την Αντωνά για τον Σοϊλέδη - «Είναι σαν παιδάκια στο...»

Στο επεισόδιο της Κυριακής 12/6 στο Survivor 5 είδαμε έναν αγώνα μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και ο Γιώργου Ταλάντσεβ, ωστόσο το αποτέλεσμα, δηλαδή η ήττα του Γιώργου έφερε εντάσεις. Ο Ρώσσος παίκτης τα έβαλε άλλη μια φορά με τις αποδόσεις και τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Από την άλλη ο ποδοσφαιριστής δεν άντεξε να μην του απαντήσει, φτάνοντας σε σημείο να συζητάνε μεταξύ τους με ένταση, το ποιος είναι ο καλύτερος. Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε ξανά στον αέρα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Δευτέρα 13/6 με τη Μαρία Αντώνα να μιλάει αντικειμενικά για τον σύντροφό της, λέγοντας πως η πείνα και η ταλαιπωρία του κάνει πλήρως ανώριμους.

«O τσακωμός είναι σαν παιδάκια στο νηπιαγωγείο. Δεν κάνεις πίσω». «Σε αυτό το σημείο να πούμε πως έχει δίκιο ο Τάλα» σχολιάζουν στο πάνελ ενώ η Μαρία και η Μπέττυ προσθέτουν: «Ντάξει και ο δικός μας εδώ δεν σταματάει»