Survivor 5: ''Έσπασαν'' τα νεύρα του - Ο Τάλα το ''χάνει'' και αρχίζει να αυτοχαστουκίζεται

Κάποτε ήταν ήρεμος, τώρα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Έσπασαν'' τα νεύρα του - Ο Τάλα το ''χάνει'' και αρχίζει να αυτοχαστουκίζεται

Τα επεισόδια για το φετινό Survivor 5 είναι ήδη πολλά και όσο να ναι βλέπουμε τους παίκτες, που έχουν καταφέρει και έχουν απομείνει στο παιχνίδι ν δοκιμάζουν τα νεύρα τους. Από τη μια βλέπουμε τη Βρισηίδα να φωνάζει και να ωρύεται παρ' όλο που η ομάδα της κερδίζει και από την άλλη είδαμε την Πέμπτη 2/6 ένα πιο λογικό ξέσπασμα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, που ανήκει στους κόκκινους και όλες αυτές τις μέρες βλέπει την ομάδα του να χάνει. Να σημειωθεί, πως λόγω ενός τραυματισμού του δε μπορούσε να παίξει και την Πέμπτη επιστρέφοντας στα run, βγήκε εκτός εαυτού βλέποντας τον εαυτό του να χάνει και να μη μπορεί να δώσει μια νίκη στους συμπαίκτες του.

Η ένταση του Γιώργου Ταλάντσεβ στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει το αποψινό αγώνισμα επάθλου

Το Survivor 5 επιστρέφει (2/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά τεταμένη και το Youweekly.gr έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν πώς και πώς να γίνει η ένωση προκειμένου να φτάσουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο (δείτε εδώ πότε θα γίνουν ημιτελικός και τελικός).

Οι εντάσεις φυσικά και συνεχίζονται με την Βρισηίδα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο κέντρο των εξελίξεων. Η νεαρή παίκτρια της Μπλε ομάδας τα έχει βάλει ανοιχτά με τους Κόκκινους και μάλιστα τονίζει πως καλά θα κάνουν να μην μπλέξουν μαζί της.