«Με τι να σοκαριστώ;» - ''Κόλαφος'' η Τζένη Διαγούπη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η τιμωρία έχει ήδη γίνει»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με τι να σοκαριστώ;» - ''Κόλαφος'' η Τζένη Διαγούπη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Την Τζένη Διαγούπη, γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο της στην αγαπημένη σειρά Χαιρέτα μου Τον Πλάτανο, η οποία δυστυχώς έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Η ηθοποιός, η οποία έχει πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και μακρά φιλία και συνεργασία με το Νίκο Μουτσινά, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου και μίλησε για την επίμαχη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη(δείτε εδώ τις εξελίξεις), με τον οποίο και συνεργαζόταν στη σειρά την πρώτη σεζόν πριν βγουν στο φως οι κατηγορίες.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

-Έχουν ξεκινήσει οι δίκες των συναδέλφων σας, που έχουν καταγγελθεί για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πιστεύετε ότι όλο αυτό θα βοηθήσει στο να μην ξανά συμβούν ανάλογα απαράδεχτα σκηνικά;

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να μην συμβούν, μπορεί ωστόσο να σκεφτούν κάποιοι άνθρωποι τις πράξεις τους λίγο παραπάνω. Εγώ θα ήθελα να υπάρξει δικαιοσύνη. Η τιμωρία έχει ήδη γίνει, γιατί η κοινωνία έχει δει και έχει πάρει την απόφασή της και το κοινωνικό γεγονός είναι πιο δυνατό από οποιοδήποτε δικαστήριο. Απλά όταν τα πράγματα φτάνουν στη δικαιοσύνη, καλό είναι να αποφασίζει εκείνη γι’ αυτά.

-Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ωστόσο η σειρά δεν στιγματίστηκε από αυτό…

Όχι δεν στιγματίστηκε, γιατί ήταν άμεση ή αντίδραση και από την ΕΡΤ και από τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη. Τον απομάκρυναν από τη σειρά, από τη στιγμή που υπήρξε ένα γεγονός το οποίο έπρεπε να διερευνηθεί.

-Σοκαριστήκατε με όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται;

Όχι, δεν σοκαρίστηκα με τίποτα. Με τι να σοκαριστώ; Με ένα γεγονός το οποίο λάμβανε χώρα αρκετά χρόνια; Το καλό είναι που έγιναν όλα αυτά γνωστά και στην κοινωνία.

-Ψυχοθεραπεία έχετε κάνει ποτέ;

Όχι, ωστόσο έχω παρακολουθήσει μια ομάδα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, όπου προσπαθούσαμε να σκεφτούμε λίγο πιο θετικά αυτό που μας συμβαίνει. Με βοήθησε αρκετά. Ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο.

Τζένη Διαγούπη

Η αποκάλυψη της Διαγούπη για τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν μήνες

Η Τζένη Διαγούπη στις 28/9 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο". Ο ηθοποιός μην ξεχνάμε πως κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Έχω δουλέψει στον ιστιοπλοϊκό όμιλο και ως ταμίας, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ποτέ δεν την φοβόμουν. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Τους πρώτους τρεις μήνες της καραντίνας πέρασα αρκετά μοναχικά. Η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Μορφονιό και τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” ήρθε σαν δώρο. Έχω εμβολιαστεί και για μένα και ως κοινωνικό αγαθό. Οι απατεώνες έχουν προσεγγίσει όλες τις ομάδες για να τους βγάλουν πλαστά πιστοποιητικά», είπε αρχικά.

«Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη σειρά γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού. Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δεν μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι με εμάς ήταν άψογος επαγγελματίας».

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τις επαναλήψεις των σειρών. Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Διαγούπη.