«Χιλιόμετρα μακριά… μα η καρδιά κοντά» - Οι ευχές της Μαρίας Κορινθίου στον άντρα της, Γιάννη Αϊβάζη

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Χιλιόμετρα μακριά… μα η καρδιά κοντά» - Οι ευχές της Μαρίας Κορινθίου στον άντρα της, Γιάννη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε χτες Δευτέρα 13/6 τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός έγινε 45 και παραμένει εξίσου γοητευτικός, για να μη πούμε πως είναι και περισσότερο από ποτέ. Η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, φυσικά δε παρέλειψε να του ευχηθεί.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε μισή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μοιράστηκε ένα ποστ με τους διαδικτυακούς της φίλους με μία λεζάντα εξίσου αστεία, αγαπησιάρικη και γεμάτη όμορφες ευχές στον άντρα της ζωής της:«Χρόνια πολλά στον άντρα μου, το παλικάρι μου, τον μούργο μου!

Αυθεντικός, ντόμπρος, αληθινός, χωρίς να «μασάς» τα λόγια σου, άντρας, αρσενικό από τους λίγους, με ψυχή μικρού παιδιού που την κρατάς και την μοιράζεσαι με λίγους σου εύχομαι να λούζεσαι από φως και αφθονία, να χαμογελάς και η ευτυχία και η αγάπη να ρέουν άφθονα και μοναδικά στη ζωή σου! Χιλιόμετρα μακριά… μα η καρδιά κοντά»

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τα γενέθλια του Αϊβάζη

Κορινθίου ανάρτηση γενέθλια Αιβάζη

"Δεν είναι εύκολο πάντα να συνυπάρχεις..." - Ο Αϊβάζης εξομολογείται για την Κορινθίου

Την Τετάρτη 23/3 στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μάριον βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με την γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου, για την θεατρική τους συνεργασία, αλλά και για τον ρόλο της κόρης του στην επιτυχημένη σειρά Καφέ της Χαράς.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως η σχέση του με την γυναίκα του είναι πολύ καλή, καθώς έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τα προσωπικά τους από τα επαγγελματικά τους νέα και καθήκοντα.

Δηλώνει πως είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ για την κόρη του είπε πως θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να μπει στον χώρο της υποκριτικής, αλλά θέλει να την δει να ολοκληρώνει σωστά και όλες τις υπόλοιπες προσωπικότητες, δηλαδή το σχολείο και τις σπουδές της.

«Με τη Μαρία συζητάμε τα επαγγελματικά μας αλλά ο καθένας παίρνει τη δική του απόφαση. Ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη του και στην επιτυχία και στην αποτυχία του. Εμείς το έχουμε κρατήσει αυτό με τη Μαρία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο πάντα να συνυπάρχεις και να συνεργάζεται με τον σύντροφό σου στο ίδιο επάγγελμα, ειδικά όταν δεν θέτεις τους όρους που πρέπει. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κοινή γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανακατεύουμε τα επαγγελματικά μας με το μεταξύ μας. Η δουλειά είναι δουλειά και η οικογένειά μας είναι η οικογένεια μας».

«Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε φάει πολύ δημοσιότητα με τη Μαρία και μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις άλλα πράγματα σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω έξω, θα κάνω της δημόσιες σχέσεις μου και αυτά, θα προτιμήσω άλλα πράγματα, τους φίλους μου, ένα καλό βιβλίο, μια καλή σειρά και την οικογένειά μου», δήλωσε για την σύζυγό του και την ζωή του.

Όσον αφορά την κόρη του, είπε: «Η κόρη μας έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Ο Χάρης Ρώμας της έκανε μία πρόταση χωρίς να το γνωρίζω, το συζητήσαμε, η μητέρα της είναι συνέχεια από πάνω και σε όλα τα γυρίσματα ήταν μαζί της. Η Ισμήνη θα χρειαστεί να δουλέψει δύο φορές παραπάνω, αλλά από εκεί και πέρα ότι κάνει να το κάνει καλά. Να έχει το σχολείο της, να κάνεις τις σπουδές της. Θέλω τα πράγματα να γίνονται σωστά και στην ηλικία που πρέπει».