Με μακρύ φλοράλ φόρεμα στις πυραμίδες - ''Χαμός'' με την φωτογραφία της Καινούργιου στην Αίγυπτο

Έκανε μια έξτρα απόδραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μακρύ φλοράλ φόρεμα στις πυραμίδες - ''Χαμός'' με την φωτογραφία της Καινούργιου στην Αίγυπτο

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και έτσι μαζί με την φίλη τους Πηγή Δεβετζή έκαναν όλοι μαζί παρέα ένα ταξίδι για του Αγίου Πνεύματος. Η παρέα έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς με φωτογραφίες έκανε γνωστό, πως βρέθηκε στην έρημο.

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν έχασε καθόλου το στυλ της και φρόντισε να είναι σικάτη αλλά και αέρινη σε αυτές τις ιδιαίτερες διακοπές της. Έτσι λοιπόν με μια φωτογραφία στο instagram την είδαμε να ποζάρει με ένα μακρύ φλοράρ φόρεμα με φόντο μια πυραμίδα και μια εντυπωσιακή καμήλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στην Αίγυπτο

Καινούργιου - Αίγυπτος

«Δεν έχω ανάγκη κανένα γκόμενο να...».

Η Κατερίνα Καινούργιου ούσα πολλή ενεργή στα social media, όπως μας έχει συνηθίσει τις περισσότερες φορές ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν. Ωστόσο ορισμένοι αποφάσισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους δημόσια.

Προφανώς και η παρουσιάστρια δεν θα άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όλα τα αρνητικά σχόλια.

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το σχόλιο.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου - HATERS