Χάνεσαι μέσα στην πισίνα της Φουρέιρα και του Μποτία - Φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του ζευγαριού

Στα νότια προάστια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάνεσαι μέσα στην πισίνα της Φουρέιρα και του Μποτία  - Φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του ζευγαριού

H Eλένη Φουρέιρα μπορεί να είναι το Νο1 στην ποπ σκηνή και να κάνει χαμό με κάθε εμφάνιση της αλλά και με κάθε τραγούδι, που κυκλοφορεί. Οι ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της όμως δεν είναι λίγες και σίγουρα όλη αυτή η πίεση αφαιρεί χρόνο από τα προσωπικά και την ξεκούραση της.

Όταν όμως μένει λίγος χρόνος για εκείνη, ένα από τα πράγματα που έχει ανάγκη να κάνει είναι να περάσει μερικές ήρεμες στιγμές στο πολυτελές σπίτι, που διατηρεί στα νότια προάστια. Η τραγουδίστρια χαλαρώνει εκεί είτε μόνη της είτε με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος είναι ονειρικός, με πολλά τετραγωνικά στη διάθεση τους, πισίνα και έναν κήπο, που ο καθένας θα ήθελε να ηρεμεί, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρστο Μποτία

Κουζίνα Φουρέιρα

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη και το γάμο της με τον Μποτία

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα για πρώτη φορά κλείνοντας έτσι πολλά στόματα. Η τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στον σύντροφό της.

Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια σχολίασε τις φήμες που είχαν βγει και την ήθελαν έγκυο, ενώ απάντησε και στο πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, αφού η πρόταση γάμου έγινε.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια...», ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε.