Φόρεσε μοβ ολόσωμο και τόνισε τις καμπύλες της - Η Μπάρκα έβαλε ''φωτιές'' με την ακομπλεξάριστη φωτογραφία της

Είναι μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φόρεσε μοβ ολόσωμο και τόνισε τις καμπύλες της - Η Μπάρκα έβαλε ''φωτιές'' με την ακομπλεξάριστη φωτογραφία της

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ λαμπερό και ευχάριστο κορίτσι, το οποίο αν δεν είχε κάνει το επόμενο βήμα και αν δεν είχε αναλάβει το ρόλο της παρουσίασης σε εκπομπής δε θα είχαμε καταλάβει και εμείς την αύρα, που εκπέμπει.

Η παρουσιάστρια πέραν την καλής της διάθεσης έχει πάντα και ένα λαμπερό χαμόγελο, το οποίο κάνει την παρουσία της ακόμα πιο όμορφη. Στα social media τη βλέπουμε πολύ ενεργή και η τελευταία μάλιστα δημοσίευση, που έκανε με μαγιό από τις διακοπές της δείχνει το πόσο όμορφα νιώθει με το σώμα της.

Αγαπάει τα ολόσωμα μαγιό και αυτή τη φορά φόρεσε ένα μοβ με περισσότερη ένταση στο πάνω κομμάτι, ποζάροντας με αυτό χαλαρή στην άμμο, σε παραλία της Μυκόνου.

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό της

« Καλή εβδομάδα κουκλοι & κούκλες. Χαμόγελα,τρέλα,αγαπη, πείσμα,έρωτες, αγκαλιές και ωραίους φίλους...αυτά μας εύχομαι».

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Η Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και περνάει ένα δυνατό μήνυμα

Με μαγιό ποζάρει η Δανάη και περνάει ένα δυνατό μήνυμα προς σε όλες τις γυναίκες. Η ηθοποιός δεν είναι φίλη των ρετούς και το έχει αποδείξει.

Συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες είτε με την μητέρα της, είτε από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, είτε με μαγιό από τις στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την θάλασσα και έγραψε στη λεζάντα της:

«Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας:
ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!!

Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας.

Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι .
Εσείς να είστε δυνατοί, χαρούμενοι και απελευθερωμένοι.
Αυτό είναι ζωή.
Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα.
Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας».