Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι αντίκρυσε με το που έφτασε στην Αλόννησο - Πλάνα έξω από το μαγαζί του

Εικόνες εγκατάλειψης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι αντίκρυσε με το που έφτασε στην Αλόννησο - Πλάνα έξω από το μαγαζί του

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορήθηκε για την υπόθεση revenge porn ενάντια στην πρώην σύντροφό του, ωστόσο οι μνήμες στην Αλόννησο, από όπου και κατάγεται παραμένουν νωπές. Ο πρώην παρουσιαστής βρέθηκε στο νησί το Πάσχα και η εικόνα που αντίκρυσε μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Υπενθυμίζεται πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος, καθώς έχει ασκηθεί νέα δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος και κινδυνεύει με κάθειρξη έως και 10 έτη. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την παρέμβαση του δικαστή που ανέτρεψε το αρχικό πλάνο με βάση τη νέα του απόφαση. Αναμένεται να οριστεί πιθανά στις αρχές του 2023.

Τι αντίκρυσε ο Παναγιωτόπουλος στο ταξίδι του στην Αλόννησο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού και της δημοσιογράφου Κέλλυ Χεινοπώρου, ο παρουσιάστής βρήκε καμμένη γη στο νησί αφού οι ντόπιοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να μην ανοίξει και το κατάστημα εστίασης που διατηρεί εκεί.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 κατέγραψε στιγμιότυπο από το ερμητικά κλειστό μαγαζί του παρουσιαστή. Εγκαταλελειμμένο είναι και το μικρό αυτοκίνητό του στο λιμάνι του νησιού. Όπως θα δείτε, πάνω στο ΙΧ υπάρχει και κλήση από την Τροχαία.

«Το Πάσχα είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα και τη μητέρα του. Η μητέρα του, επειδή χαίρει σεβασμού εδώ στο νησί, μάλλον είχε έρθει υποστηρικτικά για να μας «μαλακώσει» για όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι έφαγε πόρτα από εμάς. Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθε νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε. Ακόμα και ο κουμπάρος του, αυτός που τους πάντρεψε, έπεσε πάνω του και δεν του μίλησε. Φανταστείτε ότι όταν κάποιοι κόλλησαν αφίσες στο νησί κι έγραψαν συνθήματα, καταδικάζοντας τον Στάθη και τις πράξεις του, κάποιοι έσκασαν τα λάστιχα του κουμπάρου του» δήλωσε μεταξύ άλλων κάτοικος του νησιού.

Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει για την περίφημη αγωγή των Ράδιο Αρβύλα - «Δεν έχω λάβει κανένα...»

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.