«Για αυτά τα άτομα τελείωσε η υποκριτική!» - "Καταπέλτης" η Τιτίκα Στασινοπούλου

«Δεν θα δώσω άφεση αμαρτιών στον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαι Θεός»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για αυτά τα άτομα τελείωσε η υποκριτική!» -

Το πρωί της Τρίτης 14/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έκανε δηλώσεις, σε μία σπάνια εξομολόγησή της, η πολύ ταλαντούχα Τιτίκα Στασινοπούλου. Η ηθοποιός που πρόσφατα συζητήθηκαν πράγματα που είπε για όσους έχουν καταγγελθεί, μίλησε εκ νέου για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τις νέες ηθοποιούς και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από μεγάλο ηθοποιό.

Οι αποκαλύψεις της Τιτίκας Στασινοπούλου

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για ένα ατύχημα που έπαθε, και έπειτα σχολίασε τις συνεργασίες της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένα άτομο προικισμένο, έχουμε συνεργαστεί, δεν έχω παράπονο. Όλοι ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τις δικές του ιδιομορφίες άλλα αυτό δεν μας αφορά εμάς. Αυτά που βγήκαν μετά με το metoo, δεν θα ήθελα να είμαι η μάνα κανενός παιδιού. Οι νέοι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να κάνουν καριέρα και δεν έχουν φραγμούς. Κάποιοι μπορεί να προκαλούσαν για να έχουν δουλειές και να γίνουν πρωταγωνιστές», δήλωσε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεχείλιζε από ταλέντο άλλα ο χαρακτήρας του δεν ήταν έτοιμος για αυτό το «βουνό», ήταν κακομαθημένος. Δεν θα δώσω άφεση αμαρτιών στον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαι Θεός, άλλα πιστεύω στην συγχώρεση. Θεωρώ πως για τα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν στο metoo, τέλειωσε η υποκριτική. Παλιά γίνονταν διάφορα, τα κουκούλωναν και όλα μία χαρά», πρόσθεσε.

Για το περιστατικό που βίωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκάλυψε πως, «Ένας μεγάλος πρωταγωνιστής και θιασάρχης μου λέει "έχω όρους στη συνεργασία... να μου αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχο της"».

«Δεν ξέρω που θα πεθάνω, έχω αποφασίσει πως θα ήθελα να με κάψουν», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Το τηλέφωνο δεν χτυπάει για δουλειά, σπάνια. Να γίνω προσκόλληση δεν μου ταιριάζει», κατέληξε.

''Δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες και...''

Για τη χθεσινή του τοποθέτηση, μετά τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Πρωινο». Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εξηγήσει γι’ ακόμα μία φορά τι είπε, καθώς, όπως τόνισε, βλέπουν την εκπομπή και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται πως εχθές είχε μιλήσει στην εκπομπή ο Σταμάτης Γαρδέλης κάνοντας δηλώσεις που προκάλεσαν την αντίδραση των παρουσιαστών. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός και αν αθωωθεί θα συνεργαστεί μαζί του σαν...τρελός. Μάλιστα δήλωσε και τη συμπόνια του προς το ''δράμα'' του Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των παρουσιαστών.

«Επειδή βλέπουν και μέλη της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη την εκπομπή, προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Και μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή κάποιου ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, εγώ είπα χθες ότι παρακαλάω, όχι μόνο ο Φιλιππίδης, ο κάθε άνθρωπος που θα είναι αθώος και να μην είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε για τις βαρύτατες πράξεις που κατηγορείται», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής είπε επίσης: «Ωστόσο, επειδή αναφερθήκαμε χθες σε δηλώσεις του Γαρδέλη που έκανε ότι δεν ήξερε, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα. Αυτό είπαμε».