«Τι δεν έχει καταλάβει;» - ''Κόλαφος'' Λιάγκας και Σκορδά κατά του Γαρδέλη

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τι δεν έχει καταλάβει;» - ''Κόλαφος'' Λιάγκας και Σκορδά κατά του Γαρδέλη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον Ισίδωρο Φίκαρη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 13/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Φιλιππίδη, για τον οποίο έδωσε μία αποστομοτική απάντηση πρόσφατα ο Παπαματθαίου. Τα όσα είπε όμως, προκάλεσαν τις αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;».

Η έντονη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά με τις δηλώσεις του Γαρδέλη για τον Φιλιππίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”.

Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω».

Αύριο 14/6 συνεχίζεται η δίκη του Φιλιππίδη

Η πολυσυζητημένη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να παρθεί απόφαση για το μέλλον του ηθοποιού, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γυναικών, που το καταγγέλλουν για βιασμό εν ώρα εργασίας -μετά την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας, η οποία χρειάστηκε να μιλήσεις σε δύο φάσεις, μιας και ήταν φανερά συντετριμμένη και δε μπορούσε να ολοκληρώσει την κατάθεσή της.

Μετά το περιστατικό στις 27/5 με Νίνου και Δροσάκη, η δίκη συνεχίζεται αύριο 14/6 και φαίνεται να έχει ακόμα πολύ δρόμο (όπως και του Δημήτρη Λιγνάδη).

Μέχρι πρόσφατα, συνυπήρχαν Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Αναγνωστόπουλος και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με αναφορά του Πρωινό. Πλέον οι δύο πρώτοι εκ των ως άνω κατηγορούμενων έχουν μείνει οι δυο τους στο VIP κελί στον Κορυδαλλό. Περιμένουν να δουν αν θα καλυφθεί το κενό του Αναγνωστόπουλου ή όχι.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει αμίλητος και στεναχωρημένος. Δε πάει σε μαζώξεις, κρατά σημειωματάριο και μιλά με τους δικηγόρους του. Αύριο θα ακούσει για μία ακόμη φορά τη δεύτερη καταγγέλουσα.