Η αποστομοτική απάντηση του Τάκη Παπαματθαίου - «Αν επισκεφθώ τον Φιλιππίδη θα πρέπει να επισκεφθώ και...»

"Καταπέλτης" ο ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αποστομοτική απάντηση του Τάκη Παπαματθαίου - «Αν επισκεφθώ τον Φιλιππίδη θα πρέπει να επισκεφθώ και...»

Το πρωί της Παρασκευής 10/6, μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε ο πολύ αγαπητός και ταλαντούχος Tάκης Παπαματθαίου. Ο ηθοποιός, που έχει αναφερθεί εκτενώς στις καταγγελίες που έγιναν στους γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Φιλιππίδης και ο Κιμούλης, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την εν εξελίξει δίκη του.

Ο ηθοποιός τόνισε πως άμα ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, θα συνεργαζόταν και πάλι μαζί του, μιας και ο ίδιος ποτέ δεν είχε αντιληφθεί τίποτα σχετικά με όλα αυτά, για τα οποία τον κατηγορούν.

Πιο συγκεκριμένα ο Τάκης Παπαματθαίου ανέφερε

«Δεν είχα ακούσει το παραμικρό για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν ήξερα τίποτα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τίποτα και είχα πέσει από τα σύννεφα. Ήξερα ότι είχε καποια προβλήματα υγείας αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει καταπέσει πολύ. Αν αθωωθεί, θα συθνεργαζόμουν και πάλι μαζί του σε παράσταση, γιατί αλλιώς ποιός θα ήταν και ο σκοπός της δικαιοσύνης; Αν πήγαινα να επισκεφθώ τον Πέτρο στη φυλακή, θα έπρεπε να επισκεφθώ εξίσου και τα θύματα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

«Είχαμε πλακωθεί πολλές φορές»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξένησε τον ταλαντούχο και αγαπημένο σε όλη την πορεία του από το κοινό, τον ηθοποιό Τάκη Παπαματθαίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγο της ημέρας με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία εν τέλει διακόπηκε, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους αλλά και γενικότερα για την άποψη του επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου δήλωσε «Με είχε πάρει ο Πέτρος τηλέφωνο και αυτό που τον ρώτησα, δεν μου απάντησε βέβαια, ήταν «Γιατί;». Είχα αυτή την απορία. Δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Εγώ με τον Πέτρο έχω συνεργαστεί, και υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Εμείς μπορεί πολλές φορές να είχαμε πλακωθεί αλλά ήξερα να τον χειριστώ τον Πέτρο».

«Εφόσον αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης, φυσικά και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, όλο αυτό για το θέατρο μπορούμε να το πούμε και σαν ξεκαθάρισμα για το θέατρο. Πάντα συνέβαινε»