«Είναι βαριές οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά αν αποδειχθεί ότι είναι "φούσκες"...»

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι βαριές οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά αν αποδειχθεί ότι είναι

Καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον ήταν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (21/4) ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τι είχε πει για τις μεταξύ τους σχέσεις), ενώ αποκάλυψε πως αν τελικά αποδεικνυόταν ότι δεν είναι ένοχος, θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έχουμε πάει με Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Εντάξει, δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Δηλαδή να δούμε, ακόμα δεν… Είναι βαριές οι καταγγελίες, εννοείται, αλλά σχεδόν πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν νομίζω πως το φανταζόταν κανένας αυτό.

Αυτό ήταν ένα καθαρά προσωπικό του θέμα του Φιλιππίδη. Εμείς ήμασταν μαζί στα καλλιτεχνικά. Θα έλεγα ότι ο Πέτρος ήταν αυστηρός. Αυτό. Από αυτά που έβλεπα δηλαδή αλλά μέχρι εκεί.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες. Απλά αν αποδειχθούν ότι είναι φούσκες ή κάτι τέτοιο και αθωωθεί, φυσικά και θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ εγώ με τον Φιλιππίδη. Τι, να μένουμε στις φήμες δηλαδή; E όχι! Άδικο δεν είναι αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Παπαματθαίου.

Κεντρική φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

«Στο διάλειμμα της διαδικασίας η γυναίκα και το παιδί του..» - Τι συμβαίνει στη δίκη του Φιλιππίδη πίσω από τις κλειστές πόρτες

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή Love It μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο για τη συνέχιση της δίκης όσο και για τ όσα γίνονται στη δίκη που δεν βλέπουν οι κάμερες.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πορεία της υπόθεσης, μετά την απόρριψη του αιτήματός που είχαν υποβάλει, αλλά και για τη συμπεριφορά του ηθοποιού εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Όπως τόνισε, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν, είναι συνεχώς αγκαλιά με τον γιο του (δείτε εδώ την αντίδραση του στους δημοσιογράφους) και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου καθώς είναι γνωστό πως τον στηρίζουν στο έπακρο.