''Eίδα πολλές σαμπάνιες, πήγαιναν και έρχονταν'' - H Ελέτσι δίνει το παρασκήνιο για το σόου της Φουρέιρα στη Μύκονο

Όλα όσα είπε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Eίδα πολλές σαμπάνιες, πήγαιναν και έρχονταν'' - H Ελέτσι δίνει το παρασκήνιο για το σόου της Φουρέιρα στη Μύκονο

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε χθες το πρωί 13/6 στην κάμερα του Open και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε και η ίδια στο φαντασμαγορικό και πανάκριβο live της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο την Κυριακή 12/6. Μας μαρτύρησε τους παρευρισκόμενους, τις προτιμήσεις τους, αλλά αποκάλυψε και έναν πιθανό γάμο.

Η Φουρέιρα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την σειρά των εντυπωσιακών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο νησί των ανέμων. Το νέο cabaret- restaurant «Lio» φιλοξένησε την εμφάνισή της και η εκρηκτική perfomer ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες. Στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα βρέθηκε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε.

Όσα είπε η Ελέτσι για το σόου της Φουρέιρα

Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στο πάρτι ήταν ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. «Δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα», ανέφερε η δημοσιογράφος για το ζευγάρι!

Στα πρώτα τραπέζια που το κόστος ήταν 1.000 ευρώ το άτομο ήταν μόνο Έλληνες και όπως ανέφερε η Ελέτσι «είδα πολλές σαμπάνιες, πήγαιναν και έρχονταν». Εκτός από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, την Κυριακή έγινε και πάρτι στον Σκορπιό με αποτέλεσμα οι celebrities στο νησί να… χωριστούν σε δύο μαγαζιά.

Χάνεσαι μέσα στην πισίνα της Φουρέιρα και του Μποτία - Φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του ζευγαριού

H Eλένη Φουρέιρα μπορεί να είναι το Νο1 στην ποπ σκηνή και να κάνει χαμό με κάθε εμφάνιση της αλλά και με κάθε τραγούδι, που κυκλοφορεί. Οι ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της όμως δεν είναι λίγες και σίγουρα όλη αυτή η πίεση αφαιρεί χρόνο από τα προσωπικά και την ξεκούραση της.

Όταν όμως μένει λίγος χρόνος για εκείνη, ένα από τα πράγματα που έχει ανάγκη να κάνει είναι να περάσει μερικές ήρεμες στιγμές στο πολυτελές σπίτι, που διατηρεί στα νότια προάστια. Η τραγουδίστρια χαλαρώνει εκεί είτε μόνη της είτε με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος είναι ονειρικός, με πολλά τετραγωνικά στη διάθεση τους, πισίνα και έναν κήπο, που ο καθένας θα ήθελε να ηρεμεί, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κουζίνα Φουρέιρα

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά