Τα λένε μέσω social media - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Καρβέλα και το σχόλιο της Βίσση

''Λιώνει'' η μία για την άλλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα λένε μέσω social media  - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Καρβέλα και το σχόλιο της Βίσση

Η Άννα Βίσση έχει χαράξει μια αξεπέραστη πορεία στο χώρο του τραγουδιού με φανατικό κοινό, που αγαπάει εκείνη και τα τραγούδια της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αφορμή λοιπόν τις συναυλίες, που έδωσε στην Αμερική συνδύασε παράλληλα και την επίσκεψη της στα εγγόνια και στην κόρη της.

Η χαρά της ήταν ατελείωτη και αυτό φάνηκε από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram , με τον κόσμο από κάτω να κάνει χαμό. Για την ώρα δυστυχώς τους αποχωρίστηκε και έτσι η επικοινωνία τους συνεχίζεται πάλι μέσω social media, με την Άννα να εκφράζει την ατελείωτη αγάπη και τον θαυμασμό στο στυλ της κόρης της.

Η Άννα Βίσση θαυμάζει την κόρη της Σοφία Καρβέλα

«Earrings to die», έγραψε η Άννα Βίσση σε φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα

Η Βίσση λιώνει για την κόρη και τα εγγόνια της

Η Άννα Βίσση είναι χωρίς αμφιβολία εθνική σταρ αφού η καριέρα της μετράει πάρα πολλά χρόνια και η φωνή της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας κατά πολύ. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία και η χάρη της έχει φτάσει μέχρι την Αμερική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται συνεχώς στιγμές από το μεγάλο αυτό ταξίδι παράλληλα όμως έκανε ένα story, με το οποίο έδειξε πως η οικογένεια της μπορεί να την κάνει πιο ευτυχισμένη από οτιδήποτε άλλο.

Μπορεί λοιπόν να έχει την καλύτερη θέα από την Αμερική αλλά το γεγονός πως είδε την κόρη της και τα εγγόνια της ξεπερνάει κάθε τι άλλο. Είναι γνωστό πως η Σοφία Καρβέλα μένει στην Αμερική με τα παιδιά της και έχει μια μοναδική σχέση με τη μαμά της, τόσο ιδιαίτερη που τις περνάει κανείς και για φίλες, ειδικά μετά το δημόσιο προξενιό της στυλίστριας προς εκείνη.

«Όμως η καλύτερη θέα ήταν που είδα τη Σοφία, τον Νίκο και τον Νέστορα απόψε», έγραψε η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση