«Είναι λεπτά τα όρια...» - Η Έμιλυ Κολιανδρή εξομολογείται για τη συνεργασία της με το Λευτέρη Βογιατζή

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι λεπτά τα όρια...» - Η Έμιλυ Κολιανδρή εξομολογείται για τη συνεργασία της με το Λευτέρη Βογιατζή

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 14/6. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία της με το Λευτέρη Βογιατζή και τα απίστευτα ευτράπελα στα πρώτα ραντεβού με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, ο οποίος πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά Ψέμματα, όπου πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις της Έμιλυ Κολιανδρή για το Λευτέρη Βογιατζή και το Χρήστο Λούλη

«Είναι ένα ωραίο δώρο να είμαι στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Όταν μου είπαν πως θα κάνω αυτόν το ρόλο που είναι σαν την Τζένη Καρέζη στο “Δεσποινίς διευθυντής” ενθουσιάστηκα», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο ξεκίνημά της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του θέατρου Λευτέρη Βογιατζή. «Η συνεργασία μου σε μικρή ηλικία με το Λευτέρη Βογιατζή ήταν δύσκολη. Δεν μπορούσα να κατανοήσω αυτά που ήθελε να μου πει. Ο Λευτέρης Βογιατζής είχε δει κάτι σε εμένα και με πίεζε. Ξυπνούσα με δυσκολία για να πάω στην πρόβα, ένιωθα ανήμπορη, σαν να τον είχα απογοητεύσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Στις δουλειές θέλεις να εκπλήξεις τον απέναντί σου αλλά δεν πετυχαίνει πάντα, χάνονται τα όρια. Ο απέναντί σου μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σου για ικανοποίηση και να σε χειριστεί. Είναι λεπτά τα όρια για το πού τελειώνει η δημιουργική σχέση και αρχίζει η κακοποίηση», τόνισε.

«Η επαγγελματική σχέση μου με τον Λευτέρη Βογιατζή δεν ήταν κακοποιητική», ξεκαθάρισε η αγαπημένη ηθοποιός ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι απαραίτητο πως η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα. Με παρηγορεί που τώρα αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο μας».

Η ίδια δε παρέλειψε να αναφερθεί και στη γνωριμία της με το σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, αλλά και τα απανωτά ευτράπελα στα πρώτα ραντεβού τους.

«Με το Χρήστο Λούλη γνωριστήκαμε στα δύσκολα χρόνια, ήμουν 22 χρονών, περνούσαμε και οι δυο δύσκολα επαγγελματικά, εκείνος είχε βγάλει και αυτοάνοσα. Στο πρώτο μας ραντεβού ο Χρήστος δεν ήρθε. Στο δεύτερο ραντεβού μας με το Χρήστο με πήρε ο ύπνος», αποκάλυψε η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Όταν δουλεύαμε στην αρχή μαζί με το Χρήστο είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Τώρα μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στα άμεσα επαγγελματικά της πλάνα, η Έμιλυ Κολιανδρή ανέφερε ότι «Το καλοκαίρι θα κάνω στην Επίδαυρο την Ελένη του Ευριπίδη».

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δε αφιερώνω τον χρόνο που θα ήθελα στα παιδιά μου»

Το πρωί της Παρασκευής (10/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη της Έμιλυ Κολιανδρή που είχε παραχωρήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», καθώς "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Δε αφιερώνω τον χρόνο που θα ήθελα στα παιδιά μου. Λόγω αυτής της φύσης του επαγγέλματος που δεν υπάρχει ότι γυρνάμε μια ώρα μαζί, και μετά θα κάτσουμε ωραία, θα διαβάσουμε, θα φάμε όλοι μαζί και είμαστε πάντα σε μια πίεση επειδή έχουμε λίγο χρόνο, νιώθω ότι και στα παιδιά μου στοιχίζει»