Ψέματα: «Αυτό θα το δούμε στο...» - Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει για τον "υποκριτή" της σειράς

Περιμένουμε να το δούμε με αγωνία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψέματα: «Αυτό θα το δούμε στο...» - Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει για τον

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και μίλησε για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, Ψέματα, η οποία φαίνεται πως έχει "τραβήξει" το κοινό με την υπόθεση και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν.

Ο ηθοποιός εξήγησε, αρχικά, πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, ενώ τόνισε πως το σενάριο είναι από μία σειρά του εξωτερικού και πρόκειται για μετάφραση. Παρόλα αυτά, αποκάλυψε πως στο επεισόδιο της Παρασκευής 27/5 θα φανερωθεί η αλήθεια για το ποιος ψεύδεται τελικά, ενώ εμείς έχουμε εξασφαλίσει ένα ακόμη αποκλειστικό.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για την σειρά Ψέματα

«Τα Ψέματα ήρθαν σχετικά απρόσμενα στην ζωή μου. Έγινε μια πυρετώδη προετοιμασία. Η παραγωγή είναι η ίδια εταιρία που έκανα τον Σιωπηλό Δρόμο και όλοι θέλουν να φροντίσουν αυτό που κάνουμε. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον σκηνοθέτη, έχω δει την δουλειά του. Το σενάριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο καθώς είναι μια σειρά 12 επεισοδίων. Το format είναι από την Αγγλία και εμείς απλά κάνουμε μετάφραση.

Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποιος είναι αυτός που λέει ψέματα. Αυτό θα το δούμε στο αυριανό επεισόδιο. Αφού αποκαλυφθεί αύριο η αλήθεια, το τι έχει γίνει δηλαδή, μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς. Δεν είναι ποιος είναι ο ένοχος αλλά ποιος θα καταστρέψει ποιον»

«Είμαι και σνομπ....»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης την Κυριακή 8/5 με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha. Πρόκειται για μία ανατριχιαστική ιστορία, η οποία διχάζει και προβληματίζει. Δύο πρωταγωνιστές στέκονται αντιμέτωποι και προσπαθούν να αποδείξουν την δική τους αλήθεια! (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το ρόλο του στη Super Κατερίνα)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα αλλά δε παρέλειψε να είναι και αφοπλιστικά ειλικρινής, πράγμα που συνηθίζει. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος!

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο».

«Καταλαβαίνω δηλαδή πως κάποιος μπορεί να δίνει σε μένα μόνο ένα πράγμα και να το μεγενθύνει. Να πει, «α αυτό είσαι». Τώρα όμως θα δώσουμε σημασία σε ότι ακούγεται για εμάς, Ναταλία;» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης συζητώντας με τη Ναταλία Γερμανού.