Ψέματα: «Το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα» - Ο Χρήστος Λούλης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αποκαλύπτουν για την σειρά

Μίλησαν για τους ρόλους τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψέματα: «Το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα» - Ο Χρήστος Λούλης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αποκαλύπτουν για την σειρά

Όσο η νέα σειρά του ALPHA, "Ψέματα", έτοιμάζεται, δύο από τους πρωταγωνιστές της μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην κάμερα του Happy Day, αλλά και της Super Κατερίνας και προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τον ρόλο που θα υποδύονται. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος είχε βρεθεί σε έντονη διαμάχη με τον Σπύρο Μπίμπίλα λίγο διάστημα πριν.

Η πρεμιέρα της σειράς είναι απόψε το βράδυ και μην ξεχνάμε ότι είναι προϊόν μυθοπλασίας, γεγονός που μας γεννά μεγάλη περιέργεια. Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη υποδύεται την Έλενα Γιαννάτου, ενώ ο Χρήστος Λούλης τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Η πρώτη ανέφερε, με λίγα λόγια, πως μόλις έχει βγει από έναν μεγάλο χωρισμό και εναποθέτει τις ελπίδες της στην νέα της γνωριμία που φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ο δεύτερος, από την άλλη πλευρά, δήλωσε πως τα ψέματα θα είναι πολλά και πως ο ρόλος του αφορά έναν γιατρό, ο οποίος είναι χωρισμένος και έχει ένα έφηβο παιδί.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Αϊδίνη και του Χρήστου Λούλη για την σειρά "Ψέματα"

«Η Έλενα είναι σε μία στιγμή της ζωής της που επαναποθετεί τον εαυτό της στη ζωή μετά από έναν χωρισμό, βγαίνει με μία καινούρια δύναμη και λαχτάρα για μία καινούρια γνωριμία.

Ο Ανδρέας έχει όλες τις προϋποθέσεις, είναι ο τέλειος σύντροφος, είναι πατέρας μαθητής της στο Λύκειο που διδάσκει. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα και ένα σκοτάδι που σβήνουν οι διακόπτες και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε: «Θα δούμε πολλά ψέματα. Εγώ κάνω έναν καρδιοχειρουργό αρκετά επιτυχημένο και γνωστο, είναι χήρος με ένα παιδί 17 χρονών και έρχεται αντιμέτωπος με τη μοναξιά του και μία συνθήκη που πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Είναι ζευγάρι στη σειρά και στη ζωή

Δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς υποδύονται το ζευγάρι, αλλά έχουν σχέση και στην πραγματική ζωή. Πρόκειται για τον Θάνο Τοκάκη, ο οποίος έχασε λίγους μήνες πριν ένα αγαπημένο του πρόσωπο, και την Βίκυ Παπαδοπούλου, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2017 και είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε μαζί στην τηλεόραση και ειδικότερα ως ζευγάρι και όλοι περιμένουμε να δούμε με αγωνία πως θα φαίνονται στο τηλεοπτικό "γυαλί".

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης