Εξαφανισμένη η πρώην του Χρήστου Μάστορα από τα social - Πού να βρίσκεται άραγε

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ως το 2017

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη η πρώην του Χρήστου Μάστορα από τα social - Πού να βρίσκεται άραγε

Ο Χρήστος Μάστορας και η Courtney Parker υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, όμως ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, όμως το 2017 χώρισε οριστικά.

Έχει χαθεί από το Instagram η Courtney Parker

Και ενώ ο τραγουδιστής έχει συνεχώς ανοδική πορεία και τον βλέπουμε να κάνει συνεχώς νέα βήματα, η Courtney Parker έχει χαθεί από προσώπου γης. Δεν είναι πλέον τόσο ενεργή στα social media όπως παλιά. Μάλιστα, έχει κάνει ελάχιστα stories και αναρτήσεις από τον Νοέμβριο του 2020.

Είνια γεγονός πως έχουμε καιρό να μάθουμε νέα της και τελευταία φορά που κάτι είχε ειπωθεί για εκείνη ήταν το 2019 όταν ο Χρήστος Μάστορας είχε πει στο περιοδικό People:

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει»!

Η πρώην του Μάστορα πριν την Παπαδέλη

Πολύ πριν την σχέση του με την Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία χώρισαν πέρσι, ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο τα είχε με πολύ γνωστή τραγουδίστρια, αλλά είχαν φτάσει και ένα βήμα πριν το γάμο. Η πρόταση γάμου είχε γίνει, όμως ποτέ δεν ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου ή της εκκλησίας.

Ήταν μαζί περίπου 7 χρόνια και ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Το τέλος της σχέσης τους και του αρραβώνα τους όμως δεν άργησε να έρθει.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ζευγάρι με την Courtney Parker η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στις Pussycat Doll, ενώ στην Ελλάδα πρωτοεμανίστηκε το 2010 που συνεργάστηκε με την Έλενα Παπαρίζου και τον Αντώνη Ρέμο.

Χρήστος Μάστορας Courtney Parker

Μάλιστα, ενώ ήταν δυο χρόνια μαζί ο τραγουδιστής έκανε στην καλή του πρόταση γάμου την οποία και είχε δεχτεί.

«Το Δεκέμβριο συμπληρώσαμε δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι. Ο Χρήστος μου έκανε πρόταση γάμου στις 12 Δεκεμβρίου του 2012. Ήμασταν μαζί στο σπίτι, μέναμε ήδη μαζί, και του είπα: “περίεργη ημερομηνία η σημερινή. Πολλοί άνθρωποι πιθανόν να παντρεύονται επειδή δε θα ξανατύχει το 12-12-12″. Έφυγε και επέστρεψε τρεις ώρες μετά και πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητό του. Θυμάμαι έπαιζε το αγαπημένο μας τραγούδι, το “Locked out of heaven”, του Bruno Mars. Και ξαφνικά έβγαλε ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς, με ένα δαχτυλίδι μέσα και με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;”. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα», είχε πει η καλλιτέχνιδα. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ.

Το 2018 το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά από κοινή απόφαση. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν φιλικά χωρίς εντάσεις.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων είχε πει στο περιοδικό People για το χωρισμό τους: «Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει».