Πυρ και μανία η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it - «Αυτά τα ντικ πικ, αηδία, εμετός!»

«Φυσικά κι έχω δεχτεί φωτογραφίες!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it - «Αυτά τα ντικ πικ, αηδία, εμετός!»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως δεν διστάζει να πει την γνώμη της για το οτιδήποτε αλλά και να μιλήσει έξω από τα δόντια για ότι την απασχολεί! Την Τρίτη λοιπόν 14/6 με αφορμή δηλώσεις σχετικά με περίεργες φωτογραφίες που λαμβάνουν στα social media μίλησε στον αέρα του “Love it” αποκαλύπτοντας πως έχει λάβει και εκείνη!

Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Φυσικά κι έχω δεχτεί φωτογραφίες, αλλά δεν τις ανοίγω ποτέ και διαγράφω. Καλά, γενικά εγώ δεν κοιτάζω τα εισερχόμενά μου, αυτό που το πας; Αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ άσχημο και εξαιρετικά αντιαισθητικό. Ξεπερνάει…», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Σίσσυ Καλλίνη είπε από την πλευρά της: «Κάποιες δεν χρειάζεται να τις ανοίξεις, είναι ανοιχτές. Με το που βγαίνει το μήνυμα, είναι εκεί. Κάνω μπλοκ και αναφορά». Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια και ξάφνιασε τους πάντες: «Δεν εντυπωσιάζεσαι, αηδιάζεις με αυτές τις φωτογραφίες, αυτά τα ντικ πικ, αηδία, εμετός. Στα… πικ τους είναι κάποιοι όταν τα στέλνουν αυτά».

Tην κάνουν για κρητικιά αλλά δεν είναι - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει και ουσιαστικά μέσα από εκεί έχει γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό. Η παρουσιάστρια είχε νωρίτερα επαφή με το χώρο, αφού είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα από την τηλεόραση της Κρήτης.

Στο όμορφο νησί βρέθηκε αρχικά για να δουλέψει ως δασκάλα δημοτικού, αφού είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη. Επειδή λοιπόν, η Κρήτη ήταν το μέρος, όπου τη σημάδεψε ουσιαστικά πολλοί θεωρούν πως είναι και η γενέτειρα της.

Η αλήθεια είναι πως η εντυπωσιακή γυναίκα, κατάγεται από τη Θεσπρωτία και εκεί μεγάλωσε μέχρι να φύγει για να εκπληρώσει τις σπουδές της. Ασφαλώς και επισκέπτεται συχνά τους γονείς της εκεί μιας και η ίδια αυτή την περίοδο ζει σε ένα πολύ ωραίο διαμέρισμα στην Αθήνα.

Ιωάννα Μαλέσκου