«Όταν μπορώ να βοηθήσω...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθαρίζει γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο του Γκουρούση

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όταν μπορώ να βοηθήσω...» -  Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθαρίζει γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο του Γκουρούση

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Τρίτη 14/6 τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση για να τους ρωτήσει για την προ λίγων ημερών δήλωση που είχε κάνει ο Βασίλης Γκουρούσης πως αγόρασε ο Μαυρικίου το αυτοκίνητό του.

Η επιβεβαίωση του Μαυρικίου

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Το επιβεβαιώνω. Γενικώς στη ζωή μου, όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι και αυτός μπορεί να μην το είχε ανάγκη και να είχε ανάγκη κάποια χρήματα, λέω γιατί να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού; Αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος μου γιατί να μην το κάνουμε».

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Eγώ θα τα καταφέρω με την αξία μου"

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Κύπρο ,ενόψει των προετοιμασιών του γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύντροφό του Ιλάειρα συναντήθηκαν και με ένα πρόσωπο της πολιτικής ζωής τη χώρας για το οποίο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι είναι νονός του.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναστασιάδη, Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη σύζυγο του Αντρη, που τους παρέθεσαν δείπνο σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο. Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση τους, καθώς ο Μαυρίκιος του πήγε το προσκλητήριο για τον γάμο. Άλλωστε με τόσα που κοστίζει το κάθε προσκλητήριο, χρειάζεται να το φυλάει σαν τα μάτια του.

Αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας των γονιών του με τον Πρόεδρο και υποστήριξε ότι παρά τα όσα άκουγε δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ για να κάνει καριέρα:

«Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Πρόεδρο, όσο αυτός ήταν Βουλευτής. Αρχικά πάντρεψε τους γονείς μου και στη συνέχεια βάφτισε εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που όλα αυτά τα χρόνια δεν σήκωσα ποτέ το τηλέφωνο για να του ζητήσω κάποια εξυπηρέτηση, κάτι το οποίο έχει εκτιμήσει και ο ίδιος.

Σε στιγμές που πολλοί μου έλεγαν "γιατί δεν λες του νονού σου να σε βοηθήσει;" τους απαντούσα: "εγώ θα τα καταφέρω με την αξία μου". Οποτε βρίσκονται στην'Αθήνα, πάντα θα βρουν χρόνο να έρθουν να με δουν εκεί όπου εμφανίζομαι και να μου εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την εξέλιξη μου. Και εγώ βεβαίως πάντα είμαι παρών καλλιτεχνικά σε όλες τις φιλανθρωπικές .δράσεις της νονάς μου

Η σχέση μας χαρακτηρίζεται από αγάπη και σεβασμό. Ο νονός μου, από όταν έγινε Πρόεδρος, έχει αφοσιωθεί πάρα πολύ σε αυτό, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική του ζωή, γιατί θέλει να τιμήσει τη θέση που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος. Προσπέρασε όλες τις κατά καιρούς κακοήθειες που έλεγε ο καθένας, παραμένοντας προσηλωμένος στον στόχο του, που ήταν και παραμένει η ανέλιξη της κυπριακής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα».

.