Κοστίζει 200 ευρώ το ένα και είναι από plexiglass - Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Δεν τα τσιγκουνεύτηκαν καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοστίζει 200 ευρώ το ένα και είναι από plexiglass - Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Κύπρο, μιας και από κει κατάγεται ο τραγουδιστής, ενώ ο αρραβώνας τους έχει ήδη πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δείξουν στις κάμερες και το προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο πέρα του ότι έχει δοθεί ήδη στον πρώτο καλεσμένο, είναι πραγματικά σκέτη υπερπαραγωγή, μιας και είναι φτιαγμένο με plexiglass.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το κάθε προσκλητήριο κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, ενώ για να φτάσουν μέχρι την Κύπρο τα έστειλαν με κοντέινερ.

Τα προσκλητήρια γάμου Μαυρίκιου - Ιλάειρας

Βίντεο από την πολυτελή βίλα Μαυρίκιου και Ζήση

Η ζωή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση αποτελεί θέμα συζήτησης τους τελευταίους μήνες, αφού το ζευγάρι απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις αγάπης, που κάνουν ο ένας για τον άλλον, τόσο στα πάνελ όσο και στα social media. Η ευτυχία τους μπορεί να μην έχε ολοκληρωθεί ακόμα περιμένοντας τον γάμο, όμως οι στιγμές που περνούν κάτω από την ίδια στέγη είναι μοναδικές.

Αυτό που ακόμα δεν είχαμε δει ήταν πλάνα από το σπίτι τους, τα οποία όμως φρόντισαν να μας δείξουν μέσα από το Happy Day την Τετάρτη 5/5. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα με με 4 διαφορετικά σαλόνια και συναγερμούς σε κάθε δωμάτιο. Η χλιδή ξεχώριζε σε κάθε σημείο του οικήματος και τα προσωπικά τους αντικείμενα ήταν ένα και ένα.

Αυτό, που μάλιστα όλοι ήθελαν να δουν ήταν η ντουλάπα της Ιλάειρας, η οποία απαρτίζεται από πολλές γούνες, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά φορέματα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο ειδικά μετά την συλλογή ρούχων, που κυκλοφόρησε, η οποία έχει ακριβούτσικα ενδύματα.