"Καταπέλτης" ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - «Έχω συγχωρήσει συμπεριφορές λόγω μεγάλου ταλέντου!»

Μιλά για όλα και αποκαλύπτει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 καλεσμένος στο πλατό και την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον, ήταν ο κορυφαίος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, ένα θέμα για το οποίο έχει ξαναμιλήσει εκείνος, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του το τελευταίο διάστημα.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για αυτές τις συμπεριφορές

«Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει.

Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».

Η σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του

Πριν λίγο καιρό, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τις οποίες σπάνια αγγίζει ως θέμα συζήτησης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του ήταν ελάχιστες, αλλά ακριβώς γι' αυτό τον λόγο δεν αισθάνθηκε ποτέ πως του έλειπε. Η μόνιμα αρνητική του αντιμετώπιση προς την μητέρα του ίδιου, αλλά και προς τη ζωή γενικότερα ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει.

«Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι».